Не мога да понеса мисълта, че дъщерите ми ще растат

...
Не мога да понеса мисълта, че дъщерите ми ще растат
Коментари Харесай

Мустафа Емин за скандалната случка в „Пирогов“: Възможно е да съм бил емоционален

Не мога да понеса мисълта, че дъщерите ми ще порастват с мисълта , че татко им може да постъпи толкоз нечовешко. Това написа в профила си във Facebook политикът Мустафа Емин към през днешния ден се завърта скандал, обхванал две министерства, политическа партия и болница „ Пирогов “.

„ Истината за случилото се през вчерашния ден: Детето ми пада и разрушава челото си на ръба на маса. Съпругата ми го закарва в болничното заведение в Люлин, откъдето ги насочват към „ Пирогов “. Стигнах до болничното заведение в Люлин, когато излизаха от нея и видях разрушеното му челце “, написа в профила си Мустафа Емин.

Мустафа Емин заплашил със здравния министър, в случай че не прегледат неговото

Той споделя, че са пристигнали в „ Пирогов “ към 19 ч. , където в границите на три часа и половина са минали през четири кабинета, носейки детето на ръце.

„ Възможно е да съм бил прочувствен, въпреки да съм спокоен човек. Ако съм оскърбил някого, оправдавам се “, признава съветникът на министър Тагарев. И благодари на лекарския екип, който е зашил разрушеното чело на детето му.

Обучение за родителите ще има и през есента

„ Дълбоко погрешно е обаче, че съм желал детето ми да заеме мястото на друго дете. Това е нечовешко държание, на което не съм кадърен. Не съм парадирал със служебното си състояние, виждам на него като на опция за работа, а не като на привилегия “, написа още Мустафа Емин.

Той се извинява, в случай че е бил разсеян в общуването си със сестрите и лекарите в „ Пирогов “. Вярва, че истината ще „ излезе нескрито рано или късно “. Казва също по този начин, че е подготвен да понесе цялата отговорност за всяко свое деяние.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР