Не мисля, че Кирил Петков би бил достоен заместник на

...
Не мисля, че Кирил Петков би бил достоен заместник на
Коментари Харесай

Каримански: Нинова каза, че ще реши проблема с износа на оръжия за Украйна, беше важна маркетинговата опаковка пред хората

" Не мисля, че Кирил Петков би бил заслужен заместител на поста финансов министър ". Това съобщи депутатът от „ Има подобен народ” Любомир Каримански пред Нова ТВ. Той разясни, че не би приел да оглави Финансовото министерство, в случай че се стигне до предложение към него.

" Много е значимо човек да има опит и процедура в било то корпоративни финанси, било то финанси на обществения бранш или във финансовите услуги. Тези изброени затварят финансовата инфраструктура на страната. Ако ние не я познаваме, без значение от опаковката и от маркетинга, който сме приключили в Харвард и където и да е било, не става ", посочи той.

Дали Асен Василев ще се оправи като министър председател, Каримански отговори: " Не знам дали позицията министър председател би подхождала на господин Василев. Но до този миг показах благодарността си и към него, и към цялото Министерство на финансите по отношение на обновения бюджет. Бих желал да се придържам към професионализма и по никакъв метод не бих си разрешил да давам оценка на кандидат-премиер или министър председател ".

Каримански засегна тематиката за оръжията за Украйна и разкри какво се е говорило сред сътрудниците на един от Коалиционните препоръки. „ Всички - даже водачът на Българска социалистическа партия, споделяха: „ Да, може би, ние ще намерим метод по какъв начин да решим казуса за износа на оръжията, само че е значимо в каква маркетингова опаковка ще го опаковаме за хората”, сподели той.

На въпрос дали това значи, че има експорт на оръжие към Украйна, разясни: „ Аз единствено дотук мога да разясня. Не бих желал да разясня друго”, акцентира депутатът от Има Такъв Народ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР