Не мисля, че Европрокуратурата е подведена и не мисля, че

...
Не мисля, че Европрокуратурата е подведена и не мисля, че
Коментари Харесай

Тихомир Безлов с коментар за евентуалната чистка в МВР

Не мисля, че Европрокуратурата е подведена и не мисля, че е някакво политическо изпитание. Това съобщи специалистът по сигурност Тихомир Безлов пред NOVA NEWS във връзка обвиняването на кмета на Генерал Тошево Валентин Димитров за средства по еврофондовете.

Димитров е пуснат под гаранция от 10 000 лева, а отбраната му твърди, че документите за този план не били подадени в период.

„ Виждали сме доста кметове, които са обвинени от нашата прокуратура и обясненията, че обвиняванията им са политически. Кметът на Генерал Тошево е упрекнат от Европрокуратурата за много дребен план на локално равнище. За огромните планове, където нормално няма доказателства или има други съображения, там не се повдигат обвинявания ”, сподели Безлов.

За възможната чистка в Министерство на вътрешните работи, Безлов сподели, че в последните 30 година сме очевидци, че след значима политическа смяна има съществени разбърквания в Министерство на вътрешните работи.

„ Има политически претекст в това изпитание. Станало е обикновено в България, за жалост. Нямаме система за оценка на полицейските ръководители ”, изясни специалистът.

Припомняме, по информация на NOVA, през вчерашния ден са извикани шефовете на 15 регионални дирекции на вътрешното ведомство и са помолени да изоставен. Днес оставка подаде шефът на ОДМВР – Бургас Калоян Калоянов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР