Не ми останаха сълзи след толкова дни на болка и

...
Не ми останаха сълзи след толкова дни на болка и
Коментари Харесай

Филип Плейн: Не ми останаха сълзи след толкова болка и борба

" Не ми останаха сълзи след толкоз дни на болежка и борба… Семейството ни беше съкрушено на Коледа, когато закарахме дребното ни бебе Руж в болничното заведение. Състоянието му стана съществено откакто няколко дни по-рано то и брат му Рокет бяха дадоха позитивен тест за RSV-VIRUS 2 "  – показа дизайнерът Филип Плейн в Инстаграм.

" Руж се нуждаеше незабавно от О2. Последните три дни бяха доста тежки за бебето ни, което е едвам на 11 седмици.

Лучия е с нашия ангел в болничното заведение и не го е оставяла самичък даже и за минута! Когато е безсънен, му пее и държи дребните му ръчички. Очите на Руж наподобяват толкоз тъжни, само че въпреки всичко намира сили понякога да се усмихва.

 Тези дни Ромео и Рокет са у дома с мен. Те не могат да влизат в болничното заведение при Руж, тъй като е значимо да се съблюдава карантината.

Добрата вест е, че през днешния ден Руж стартира още веднъж да се храни от бутилка. Той е доста мощен и е нашият воин!

Ромео и Рокет не са отворили още подаръците под елхата. Решихме да създадем това, когато всички още веднъж сме дружно у дома “ – признава 45-годишният дизайнер.

На 6 октомври той и приятелката му Лучия Бартоли се снабдиха с второ дете, което получи името Руж Скай Галакси.

Първият им наследник Рокет Хало Оушън се роди на 16 май 2022 година Филип Плейн има и 10-годишен наследник Ромео, който живее с майка си в Бразилия, напомня Ladyzone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР