Не ме харесваш.Нямам представа с какво съм заслужила това, но

...
Не ме харесваш.Нямам представа с какво съм заслужила това, но
Коментари Харесай

Не ме харесваш... а на мен вече не ми ПУКА

Не ме харесваш.

Нямам визия с какво съм заслужила това, само че измежду заядливите забележки, извъртането на очи и сякаш безобидните пасивно-агресивни мнения, бързо стана ясно, че не можеш да делиш въздуха в стаята с мен.

Честно да ти призная, в началото по никакъв начин не ми беше прелестно и се чудех какви са аргументите да се държиш толкоз зле с мен.

Чудех се какво съм направила, с цел да те накарам да ме мразиш толкоз, че да ме третираш по този начин? Аз съм блага и другарски настроена. Откакто те познавам, съвсем не съм проронила думичка към теб или за теб.

И въпреки всичко ти инвестираш толкоз време и старания, с цел да се държиш кофти с мен. Защо?

Опита да ме поставиш в подчинена позиция и да ме сплашиш с държанието си.

Имах потребност да споделям с векиго какъв брой доста ме ядосва отношението ти. Просто се държеше толкоз жестоко, че ме изкарваше отвън равновесие. Какво направих, с цел да заслужа този негативизъм от теб? Та ние едвам се познаваме!

След известно време обаче най-сетне ми просветна. Това няма нищо общо с мен и дейностите ми. Това си е напълно твой проблем, блага.

Осъзнах, че очевидно към момента се изживяваш като едно от „ гадните девойки “. Само че почтено казано тази роля върви сполучливо единствено в гимназията, а ти май имаш проблем с адаптирането в света на зрелите хора. Очевидно не можеш да намериш мястото си в него и няма причина да върша място за теб в личния си свят.

Какво печелиш от мачкането на другите? Успяваш ли да заспиш умерено вечер, в случай че не си предиздвикала някого да се съмнява в себе си? Защо това е толкоз значимо за теб? За да не се чувстваш сама в възприятието за цялостна безполезност и некадърност?

Ако не е това, апелирам те, изясни ми за какво. Ще се веселя да схвана вероятността ти. Ако аз в миналото си бях разрешила държание като твоето, най-вероятно ще се отвратя от себе си. Бих намразила всяка своя клетка. Така, както изпитвам омерзение, когато видя другояче красивото ти лице.

Не знам злоба ли е, какво е, само че апелирам те, порастни. Направи го за себе си.
Тази личност, която си построила, надали ще те води надалеч. Може би някои хора ти симпатизират, тъй като на самите тях им се желае да бъдат такива, само че не им стиска. Обаче, повярвай ми, това държание ще отблъсне от теб хора, благоприятни условия и обич.

Лично аз към този момент нямам проблем с отношението ти към мен. Кофти мненията ти към този момент надалеч не звучат автентично, тъй като се повтаряш, миличка. Знам, че не можеш да понасяш този факт, само че грам не ми пука за теб.

Нито нуждая се да се потвърждавам пред теб, нито пък е в ползите ми да виждам опитите ти да ме използваш, с цел да доказваш нещо някому.

Моята стойност като персона е доста надалеч от твоите потенциали за осъзнаване, да не приказваме за постигане.

Ако имаш малко мозък, несъмнено се чудиш за какво си влагам труда в тази последна форма на връзка. Просто е. За да ти благодаря. Всъщност ти ме научи, че моят метод е надалеч по-добър от твоя. Всеки ден аз виждам по какъв начин човешкото ми отношение отваря порти, които се затръшват под носа ти единствено като влезеш в стаята с отрицателното си наличие.

Може да си въобразяваш, че това е методът в този момент. Сигурно си видяла някоя от тениските „ Бъди чук или ще те чукат “ или фейсбук картинка на вълчица с развяна четина и надпис „ Мачкай, с цел да не те мачкат “, само че това е много на ниска цена филм. Приятно гледане!

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР