Не крием, че Emily in Paris e една от най-любимите

...
Не крием, че Emily in Paris e една от най-любимите
Коментари Харесай

Emily in Paris - ето кога очакваме четвърти сезон на сериала на Netflix

Не крием, че Emily in Paris e една от най-любимите ни продукции на Netflix - сериал, който съумява да ни разтовари, зареди с красиви гледки на дизайнерски тоалети, Париж и френския метод на живот, както и да не ни отнеме прекомерно доста време, въпреки всичко сериите са към 30-минутни.
 Emily in Paris и по какъв начин героинята на Лили Колинс популяризира Олимпийски игри в Париж през 2024 година
Емили се замесва и в Олимпийските игри

Как Лили Колинс се включи в реклама на игрите

Излизането на четвъртия сезон на историята на маркетинг гуруто Емили, която заменя Съединени американски щати за Париж, където ще откри освен френската си същина само че и любовта под формата на няколко разнообразни мъже, беше забавено поради стачката на сценаристите в Холивуд.

Сега обаче има известна изясненост за това по кое време да чакаме новите епизоди на сериала на Дарън Стар. Снимките са завършили, а от информацията на The Hollywood Reporter разбираме, че новият сезон се чака във втората половина на 2024 година

Което значи, че ще забележим какво се случва с героинята на Лили Колинс след юли месец. Предвид това, че Олимпиадата в Париж ще е през лятото е малко евентуално, да гледаме сериала по същото време.

Освен това е добре да си напомним, че втори и трети сезон на бяха пуснати през декември. Така че нищо чудно да гледаме и четвърти малко преди Коледата на 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР