Не коментираме имената в предложения кабинет Габровски, ние коментираме само

...
Не коментираме имената в предложения кабинет Габровски, ние коментираме само
Коментари Харесай

Костадинов: Ако Габровски е експертен кабинет, значи в досегашните е имало само некадърници, така ли!?

Не разясняваме имената в оферти кабинет " Габровски ", ние разясняваме единствено политиките, които се оферират. Имената са без значение, тъй като те ще осъществят политиките, които са им предоставени. А тези политики, съгласно нас, нямат нищо общо с националните ползи на България, Ето по тази причина няма да подкрепим кабинета на следващия ден. 

Това разяснява пред Нова тв водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. 

Според мен този кабинет е проява на политическо изпитание. Факт е, че вътре няма ярки персони от структурите на ГЕРБ, а това е доказателство, уточни той.

Не разбирам понятието " експертен кабинет ". Ако този кабинет е експертен, значи другите не са били такива и вътре е имало някакви некадърници или че политиците не могат да са специалисти, разяснява той.

Крайно време е да разберем нещо доста простичко. Няма по какъв начин да има експертен кабинет, който да е самостоятелен политически, въпреки че това се пробва да внуши сега проф. Габровски. Няма значение дали един човек е член или не е член на партия, всички, те са политически ангажирани. Така че е значима политиката, която те ще следват, разяснява той.

Няма по какъв начин да подкрепим кабинета на професора, тъй като главните политики, които той желае да води са в несъгласие с разбиранията на Възраждане. Такива са въвеждането на еврото и военната помощ за Украйна, уточни той.

Ние сме за нови избори, отсече той.

   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР