Не изпращай смесени сигнали. Не ме карай да ти чета

...
Не изпращай смесени сигнали. Не ме карай да ти чета
Коментари Харесай

Обичай ме на глас

Не изпращай смесени сигнали. Не ме карай да ти чета мислите. Не очаквай да допускам какви усеща изпитваш към мен. Кажи ми самичък. Използвай думите и гласа си. Спри да задушаваш страстите си и ги остави да излязат от теб.

Искам да знам какво мислиш, когато очите ти се срещнат с моите. Искам да чуя по какъв начин крещи сърцето ти. Искам да видя твоята уязвима страна, сурова и неподправена. Искам да усетя.

Няма да преследвам някого, който наподобява “почти ” заинтригуван. Няма да изгубвам времето си с някой, който ми дава единствено малко внимание, малко почитание, малко време, което е предопределено да задоволи потребностите ми. Искам огромна, шумна и безсрамна обич.

Имай ми доверие. Няма да те накарам да се чувстваш неуместно, в случай че споделиш най-съкровените си усеща. Напротив, ще бъда впечатлена от честността, тъй като множеството хора се опасяват да прегърнат личната си истина.

Не желая да се правиш на какъвто не си. Искам да ме и на глас. Дръж ме за ръка, когато се разхождаме. Целуни ме по челото. Обади ми се измежду нощ. Наречи ме с галеното ни име пред приятелите си.

Искам светът да знае за нас. Искам да споделя любовта ни, тъй като съм прекомерно разчувствана, с цел да я запазя за себе си. Искам да ме обичаш на глас. Искам да ме обичаш с всичко, което имаш.

Инфо:  https://www.iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР