“Не искаме да говорим, а да вършим работа. Училището ще

...
“Не искаме да говорим, а да вършим работа. Училището ще
Коментари Харесай

Кандидат-кметът на Радомир Пламен Алексиев в село Дрен: Запазваме училището и правим добра транспортна връзка с другите места

“Не желаеме да приказваме, а да вършим работа. Училището ще го запазим, няма да го закриваме, колкото и малко да са децата, тъй като със затварянето на учебното заведение биха си отишли доста хора. Освен водния цикъл в Дрен, желаеме да се построи пречиствателна станция и довеждащ тръбопровод. Важно е да имаме втори водоизточник. Друг приоритет ще ни е да създадем нов трафопост за осветителната мрежа. Искаме да създадем добра транспортна връзка на селата с другите обитаеми места”. Това сподели Пламен Алексиев на среща с поданици на село Дрен в почивните дни, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

Той показа и листата от общински съветници на МК “ГЕРБ-СДС”, като експерти и хора с огромен експертен потенциал. Алексиев описа и за новия наложителен център, който ще усъвършенства качеството на здравната услуга в града.



Светослав Кирилов, Председател на Общински съвет – Радомир, призна, че изпитва изключително възприятие, когато посещава едно от най-красивите съгласно него села в общината.

Алексиев и Кирилов поддържаха кандидатурата на Сашо Луков, самостоятелен претендент за кмет на село Дрен, подсилен от МК “ГЕРБ-СДС”. Кирилов добави, че претендентите за общински съветници на обединението са интелигентни и чисти хора, обичащи града и селата към него.

Христо Рударски, който е от Дрен и е претендент за общински консултант от МК “ГЕРБ-СДС”, даде обещание, че ще бъде връзката сред кмета на общината и кмета на селото, ще подсеща Алексиев за обещанията, които е дал, тъй като няма подозрение, че той ще бъде определен за кмет на Радомир. “Няма да ви посрамя”, приключи Рударски.



Сашо Луков от своя страна съобщи, че чака от хората в селото да слагат дружно приоритетие за развиване на Дрен и с общи старания да се вземат решение всички въпроси. “Обърнете се към себе си, Вашият избор е Вашата съвест”, прикани още Луков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР