Не искам да оставам безучастен, когато виждам, че личните амбиции

...
Не искам да оставам безучастен, когато виждам, че личните амбиции
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Ще върна БСП на върха


Не желая да оставам безразличен, когато виждам, че персоналните упоритости и лицемерието изпиват силата, силата и ни завличат надолу, споделя претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия

Мога да работя, да върна Българска социалистическа партия на върха. Там, където й е мястото. Това съобщи във видео послание претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. Той подчертава върху обединяването на лявото на кардинална, а не на персонална основа.

Вярвам, че протичащото се в страната е доста по-важно от която и да е персонална акция. Не желая да остана безразличен, когато виждам, че силата и силата на 130-годишната ни партия се разпилява във вътрешни противоборства. Не желая да оставам безразличен, когато виждам, че персоналните упоритости и лицемерието изпиват силата, силата и ни завличат надолу, декларира Добрев.

Заедно можем да дадем идея на обществото, тъй като партията, партията сме всички ние, а не просто един човек. Кандидатирам се, тъй като съм учтив постоянно да диря решения, а не оправдания, споделя още претендентът за председателския пост на Българска социалистическа партия.

“Убеден съм, че можем да вървим дружно. Не давам обещание депутатски места, нито комфортни министерски кресла. Мога да работя, да върна Българска социалистическа партия на върха. Там, където й е мястото. А по-късно? След това - решавате вие! ”, обобщава Кирил Добрев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР