Не, Господари на ефира не се завръща в ефира на

...
Не, Господари на ефира не се завръща в ефира на
Коментари Харесай

Леден душ за зрителите на Господари на ефира от Халваджиян

Не, " Господари на ефира " не се завръща в ефира на Нова или БТВ.

Това стана ясно персонално от Джуди Халваджиян.

Той опроверга тиражираната " вест " за огромното завръщане.

Ето какво споделя той пред Блиц:

 Джуди, от кое място в действителност пристигна информацията, че „ Господари на ефира “ се завръщат в ефир след 5 години пауза?

– И аз се чудя същото. За тези 5 години, откогато не сме в ефир, такава информация се пуска към този момент за 4-ти – 5-ти път. Като че ли някой пуска нещо просто ей по този начин, тъй като си го е измислил и всевъзможни медии започват да го препечатват. Ти си първата, която се сети да ми се обади, да ме попита, както си правила и преди. И това приказва задоволително и за вас, и за останалите.

– С други думи, казваш ми, че в тази вест няма нищо истинно?

– Имали сме интервали, в които сме си комуникирали с малките екрани, само че нищо не се случва, разбираш ли. Изведнъж стопират диалозите и до такава степен.

– А за какво стопират диалозите? Не се стига до консенсус по някаква причина ли?

– Не.. всяка една телевизия от огромните, тъй като дребните не могат да си го разрешат, има потребност от предаване като „ Господари на ефира “, изключително като гледат какво се случва с нашата страна. Те кардинално предпочитание очевидно имат, само че имат и забрани. Все още избрани политици въздействат под една или друга форма на огромните медии. 

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР