Не едно, а две нови допълнения.Warhorse анонсира ново съдържание за

...
Не едно, а две нови допълнения.Warhorse анонсира ново съдържание за
Коментари Харесай

Анонс на ново допълнение към Kingdom Come: Deliverance

Не едно, а две нови допълнения.
Warhorse анонсира ново наличие за Kingdom Come: Deliverance. Става въпрос за платено DLC – The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon и едно, което ще е гратис за всички и много неизобретателно е кръстено Free-for-All.

Amorous Adventures ще споделя историята на обичан на мнозина воин – влюбеният Ханс, който се пробва още веднъж да завоюва любовта на своята жена Каролина. И в качеството си на DLC за Kingdom Come може да очаквате задоволително доста разнообразни способи за игра – от кражбата на бижута за обичаната до потреблението на любовни отвари. По думите на PR мениджъра към Warhorse Тобиаш Столц, The Amorous Adventures ще е с дълготрайност от към 10-15 часа и ще може да се изиграе или след завършването на играта или откакто се запознаете с Ханс в играта.

Що се отнася до безплатното DLC, то Warhorse просто извършва обещаното и ще вкара в Kingdom Come шампионатите.

Допълнението ще предложи дребни куестове (Столц споделя, че става дума за към пет часа естествен геймплей), до момента в който Хенри се пробва да разгадае тайната на извънредно сполучливия в шампионатите Черен рицар. След довеждане докрай на куеста, ще получите достъп до нова опция – от време на време провеждащи се шампионати, а спечелването им ще ви даде достъп до впечатляващи брони и други награди.

Няма към момента точна дата на излизане на двете допълнения, само че към този момент се знае, че те ще излязат в еднакъв ден. Очаква се това да стане към края на септември или началото на октомври.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР