Не една, не две, а цели пет сватби имали Андрей

...
Не една, не две, а цели пет сватби имали Андрей
Коментари Харесай

Слабаков и Ернестина имали 5 сватби

Не една, не две, а цели пет сватби имали Андрей Слабакови Ернестина Шинова. Двамата описаха невероятната си любовна история в ефира на бТВ. Ернестина въобще не схванала, че Андрей я харесва, тъй като си мислела, че Андрей е още гадже с Милена Фучеджиева. Наложило се след два месеца ухажване Андрей да влети при нея и да изреве: Аби, момиче, не разбра ли, че те смъквам.

Андрей разкри, че предложил брак на актрисата, като й оставил записка в бургаската й квартира. На нея пишело: Брат ми сподели да се оженя за теб.

Двамата се оженили на 9 септември в село Велика. Беше единственият почивен ден, пък и да има какво да чества народът, засмя се Андрей. Нямали даже облекла и Слабаков си направил риза от чаршаф. Ергенското му пари било необичайно - отишли с другари в ромски лагер и се напили свиреп.

Свети Валентин е фиктивен да живне малко търговията, сподели режисьорът евродепутат. Ернестина пък показа, че за празника въпреки всичко чака зелен тостер. " Нали искаше розов ", учуди се режисьорът.

Двамата дадоха съвет за благополучен брак и сигурно може да им се има вяра след 34 години връзка. " Трябва да се карате непрекъснато, само че единствено за нелепости, в случай че е за съществени неща, значи няма смисъл да живеете дружно ", сподели Андрей.

Двамата закъсняха съществено за студиото, защото 50 минути ринали сняг в Бояна и не могли да потеглят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР