Не един, а цели два развода има зад гърба си

...
Не един, а цели два развода има зад гърба си
Коментари Харесай

Сотир Цацаров е номер 3 - Ани Салич има два развода, крие първия си брак

Не един, а цели два развода има зад тила си топновинарката Ани Салич. Въпреки че съвсем целият й живот е на показ, единствено най-близките хора от обкръжението й знаели, че преди да срещне сърбина Бранко и да му роди две деца, водещата е имала и различен брачен партньор.

Новината удостоверяват нейни сътрудници, които помнят първите ѝ стъпки на дребния екран. Тогава Салич се представяла с семейството Златанова. Така и поискала да я изписват на екрана при започване на стажа ѝ в Нова телевизия. По това време Ани била едвам 20 и не обичала никак да приказва за персоналния си живот. Единственото, което се знае за първия ѝ брачен партньор, е, че е бил огромен строителен бизнесмен с огромни благоприятни условия.

Бракът им обаче не просъществувал, защото Ани не желала да бъде просто милионерша, а желаела да прави шеметна кариера на дребния екран. Тогавашният ѝ мъж не желал толкоз амбициозна половинка, а жена, която да бъде всеотдайна стопанка. Именно поради разминаване във вижданията и характерите бракът им се пропукал и разводът минал по бързата процедура и по взаимно единодушие. Журналистката не придобила нищо от благосъстоянието на предприемача, само че била удовлетворена, че не загърбила работата си в името на любовта, написа " Ретро ".



Двамата със Сотир Цацаров са сродни души

Именно специалността я среща с втория ѝ брачен партньор и татко на двете ѝ деца Бранко, който тогава бил механически шеф в Би Ти Ви. Двамата се женят през 1998 година, а съвсем 20 години по-късно последва и раздялата им. След като прекратиха връзките си, новинарката бе засичана на обществени места с разнообразни господа, с които бе спрягана, че излиза на сантиментални срещи. Тя обаче не удостовери за нито един от тях, че е бил неин сътрудник.

До пролетта на 2022 година, когато се разбра, че тв звездата живее на фамилни начала с някогашния основен прокурор Сотир Цацаров. Любовната им приказка продължава към този момент повече от 2 години, в които двамата са неразделни, въпреки да не обявяват връзките си обществено. В навечерието на 50-годишния си празник в свое изявление новинарката си пожела да изживее „ спокойна обич “ и желанието ѝ се сбъдна.

Според близки до двойката двамата били сродни души. Говори се, че са и сгодени поради внушителния и бляскав пръстен, който Ани постави на ръката си малко след старта на връзките им. Брак обаче към момента не били сключили, въпреки да са разведени с някогашните си сътрудници. Ако сте стигне до венчило, това ще бъде трети брачен марш за журналистката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР