Не е за вярване! Станимир Гъмов пропя чалга! Актьорът мина

...
Не е за вярване! Станимир Гъмов пропя чалга! Актьорът мина
Коментари Харесай

Станимир Гъмов мина към „тъмната страна”, феновете не са на себе си

Не е за поверие! Станимир Гъмов пропя чалга! Актьорът мина към „ тъмната страна ” и пропя песни от лекия род, по време на присъединяване в Лондон, видя HotArena. Артистът не беше самичък, а в компанията на фолк артиста Константин, с който станаха близки другари във „ ВИП Брадър ”.
Двамата още там се надушиха, че обичат да си пийват и заформиха радостна компания, към която постоянно се причислява и Фънки. Този път обаче рокаджията пропусна спектакъла в Лондон и изпусна в действителност доста.
Гъмов се появи с Коцето в ресторант в британската столица, където първо загря с няколко чашки, а по-късно хвана микрофона и зареди чалга части, за наслада на екзалтираната аудитория, написа „ България през днешния ден ”.

Двамата актьори постоянно са канени на участия на Острова, с цел да веселят родните гастарбайтери. И този път те не отказали поканата–хванали самолета и след 3 часа били в Англия, където хапнали, пийнали, попели на публиката и си тръгнали с извънредно великодушни възнаграждения.
Двамата в действителност устроиха незабравим ваучър на българите в чужбина. Те се прегръщаха с последователки, разказваха им истории, вършиха си селфита, сядаха по масите и си общуваха с тях. Публиката изпадна в еуфория, а двамата проведоха незабравимо шоу на феновете си.
На другия ден Коцето и Гъмов хванаха самолета за България, тъй че лондонската им авантюра продължи едвам едно денонощие.
За актьора обаче това не е първо клатушкане по чалгата. Още при първия си сезон във „ ВИП Брадър ”, той хлътна по Преслава.

Романсът им обаче не продължи дълго след предаването — певицата си откри ново гадже и стана майка, а Гъмов се събра с радостна компания и забавлява почитатели из нощните клубове в страната и чужбина.
Припомняме, че макар, че името на Гъмов е знак на комедията, животът на артиста обаче не е цялостен единствено със смях и веселба, а и с горест, оскърбление и разочарования. Това е признавал самият той, несъмнено, уточнявайки, че съумява бързо да излезе от тези опустошителни прочувствени положения. „ Не ги назовавам депресии.
Това е диагноза в последна сметка, доста съществено нещо е депресията… Тъгата…

Има и самосъжаление понякога… И си казваш: „ Защо пък в този момент на мен?! “ Много бързо излизам от тези положения. Гледам да не се покорявам на тези неща. Плюс това като имаш доста другари към себе си, прелестна работа и нямаш време… В последна сметка то е въпрос на его “, споделял е Станимир Гъмов.
Актьорът не е изтъквал съответните аргументи, заради които от време на време затъва в блатото на отрицателните усеща. В артистичните среди се разяснява, че евентуално мотиви в предишното му са били моментите на безпаричие в фамилията. В един подобен миг артистът въпреки всичко съумял да се вземе в ръце и намерил излаз от безизходицата.

Цяло лято бил общ служащ на градеж. Гъмов не се срами да си го признае. „ От бачкане не ме е боязън. Трудил съм се на градеж. Носехме, мъкнехме, стъргахме, грундирахме – по 10 часа дневно “, признава той. От тогава той помни и занимателна преживелица. Стъпил на тухла четворка, с цел да маже с грунд по-нависоко, само че взел, че паднал и изсипал кофата върху себе си. „ Станах червен… Как се маха ли?! С времето “, споделя Гъмов с емблематичното си възприятие за комизъм.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР