Не е важна съдбата на правителството или на парламента. Важно

...
Не е важна съдбата на правителството или на парламента. Важно
Коментари Харесай

Плевнелиев отново с критики към Радев и протестите

Не е значима ориста на държавното управление или на Народното събрание. Важно е обаче по какъв начин ние като нация имаме проект да минем през тази рецесия, тъй че да надградим, а не да нарушим нашата народна власт и да дадем още веднъж ускоряване на европейското развиване. За мен като елементарен човек това е значимо. Днес не сме чули нищо от българската социалистическа партия, още повече от техния президент Румен Радев, който непрекъснато повтаря първо оставки, пък след това ще забележим какво ще вършим.
Това съобщи пред БНП Росен Плевнелиев, някогашен президент на България, който за следващ път разкритикува митингите, президента Румен Радев и посочи какво е правил той до момента в който е обитавал " Дондуков 2 "

" Не е почтено към елементарния човек, по тази причина аз смятам от позиция не на една или друга политическа мощ, а от позиция на интереса на елементарния жител, на обикновенич гласоподавател, през днешния ден би трябвало да си дадем сметка къде се намираме в действителност. Има конфликт на два лагера. Едните гневно желаят оставките на другите, в същото време обаче няма никакво доверие, самият президент на републиката отхвърля да играе мост сред едните и другите. Отказва да играе ролята на държавен глава, такава каквато е присъща на един демократично определен президент, не на демократична парламентарна република ", продължи Плевнелиев.

" Аз съм надълбоко покъртен от това, което се случи единствено преди седмица, когато президентът отиде в Народното събрание, изправи се пред полупразната зала и сподели: Искам оставката ви ", т.е. президентът брутално наруши Конституцията и законите на страната пред очите на целия народ, сподели той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР