Не е тайна опитът за самоубийство, който направи миналата година

...
Не е тайна опитът за самоубийство, който направи миналата година
Коментари Харесай

Теодора от „Гласът” лежала на „Четвърти километър” без да е изкукала! Митко Цонев тикнал насила сестра си в лудница

Не е загадка опитът за самоубийство, който направи предходната година Теодора Цонева и последвалото й лекуване в психиатрия, припомня HotArena.

Малцина обаче са наясно, че дъщерята на говорителката Анахид Тачева и артиста Коста Цонев и различен път е лежала в лудница . Участничката в новия сезон на „ Гласът на България ” била приета в болница на „ Четвърти километър ” след раждането на първото си дете, писа „ Уикенд ”.

Беше изпаднала в меланхолия, само че не и изкукала, та да се постанова да я вкарват в клиника за душевно заболели. Там я тикна принудително брат й Митко, който се беше поддал на операциите на брачната половинка си Маца. Жена му искаше Теодора да бъде освидетелствана, та по-лесно да се докопа до вкусен парцел на ул. „ Славянска ”. Жилището беше на половина благосъстоятелност на Димитър Цонев, на половина на сестра му. Баща им Коста им го трансферира още преди време ”, споделя чудесно осведоменият ни източник.

Като схванал, че настаняването на щерка му на „ Четвърти километър ” няма връзка с психологичното й здраве, националният актьор на часа взел ограничения. Благодарение на връзките си той бързо уредил изписването й.   

В момента апартаментът на ул. „ Славянска ” е напълно в ръцете на вдовицата на Митко Цонев. Теодора дълго се дърпаше, не искаше да продава на Маца своята част от парцела, тъй като не харесваше препоръчаната й за договорката сума.  Преди няколко месеца обаче 50-годишната певица и актриса склони да отстъпи жилището в идеалния център на София на снаха си и с получените за това пари си купи дребен дом до хотел „ Маринела ”, напомнят осведомени.    

В момента Маца и Теодора са в относително положителни връзки, което не беше по този начин в края на предходната година. Деси – щерката на Митко Цонев, пък постоянно е засичана в компанията на вуйна си, въпреки след опита й за самоубийство да се беше отрекла от нея и да я беше оповестила за жена, създаваща единствено проблеми. 

Човекът, който е най-искрено угрижен за протегналата ръка си през 2017-а майка на две деца, е сестра й Ани. Живеещата в Съединени американски щати родственица постоянно изпраща пари на звездата от „ Гласът на България ”, а US преводи получава и Анахид. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР