Не е тайна, че голяма част от жените си падат

...
Не е тайна, че голяма част от жените си падат
Коментари Харесай

Падат ли си жените по серийни убийци?

Не е загадка, че огромна част от дамите си падат по неприятните момчета. Може би ни вдъхват възприятие за заплаха, което от своя страна може да бъде много възбуждащо. А мистериозното им лъчение единствено добавя още повече пейзажа.

Но в последно време следим по какъв начин светът полудява по много рискови мъже като международно известни серийни убийци и вместо да се възмущават от действията им, хората ги боготворят. За тях се вършат предаваиня, пишат се материали и се основават филми и сериали, които разказват подробни елементи от живота им, представяйки ги в една много по " сантиментална " светлина.

Оказва се, че дамите всеобщо биват привлечени от тези облици и даже изпитват привличане към тях като в същото време надали би им се желало да се трансфорат в част от жертвите им. Но на какво се дължи тази мощна благосклонност към жестоки мъже като Тед Бънди, Джефри Дамър и други?

Психологическа връзка сред

Психолози изясняват, че страхът и възбудата неврологично могат да се усещат доста сходно. 62% от дамите имат мечти, които включват секс без тяхно единодушие, съгласно изследване от 2009 година, извършено измежду 355 дами. Тази податливост към полова бездейност измежду дамите, даже когато е намесена заплаха, може би е обвързвана с културните упования и потребността да се усещат мечтани. Независимо дали си представяте, че Тед Бънди е захласнат от вас и ви преследва, концепцията да бъдете мечтани даже до степен на принуждение може да бъде неоспорим афродизиак.

 2378045

Жените изпитват емпатия към всички, даже и към нарушителите

Жените са по-склонни да реагират със състрадание, когато някой страда, за разлика от мъжете. Това се дължи на по-високите равнища на окситоцин, прочут още като хормона на любовта, в мозъка, което води до по-високи равнища на емпатия. Особена линия на доста true crime документални филми e, че те предизвикват фена да се сложи на мястото на злодея, показвайки интимни елементи от характера и сложния му живот.

Когато са в заплаха, дамите имат потребност от надзор

Тази обич към серийните убийци си има клинично определение: хибристофилия. Обикновено именуван " синдром на Бони и Клайд ", увличането по неприятни момчета се дължи на възприятие за надзор и неспокойствие. За доста от тези дами общуването с нарушители е метод да избягат от определението за отегчителен живот.

В последна сметка, цялата тази благосклонност към рисковите мъже бива налагана десетилетия наред от страна на медиите и киното. екипите на огромните кино продукции доста добре знаят по какъв начин да си играят с душeвността ни и да ни накарат да обичаме нещо, което в реалност може да бъде доста рисково.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР