Не е редно да се противопоставят българите в Англия с

...
Не е редно да се противопоставят българите в Англия с
Коментари Харесай

Александър Сиди: Партиите, които решиха за гласуването в чужбина, изпълняват поръчката на ДПС

Не е редно да се опълчват българите в Англия с българите в Турция. Българите в Англия са новата диаспора и там би трябвало да се уреди опцията да гласоподават бързо, елементарно и безпроблемно. Но против това не можем да допуснем Турция да се намесва във вътрешните ни работи. Това съобщи в " Денят стартира " Александър Сиди, член на Изпълнителния комитет на Вътрешна македонска революционна организация.

По думите му решението е предлагано към този момент от Вътрешна македонска революционна организация и то е " за страните с федерално ръководство да няма ограничаване на секциите. Това са и Англия, и Съединените щати ".

Сиди акцентира, че казусът е, че партиите, които през вчерашния ден са взели това решение за гласуването в чужбина, в действителност извършват поръчката на Движение за права и свободи. " Виждаме, че са обвързани по някакъв метод ", съобщи той.

" Отново отваряме вратата Турция да се намеси във вътрешните работи на страната ", съобщи Александър Сиди.

Според него опцията " от там да дойдат десетки и стотици хиляди гласове е изцяло действителна ".

" И не е казусът, дано да дойдат и 1 милион, в случай че би трябвало. Проблемът е в това, че тези хора биват насочвани в една или друга посока. Тези хора не знаят български език, те са 3-то или 4-то потомство, останали в Турция - хора, които към този момент нямат нищо общо с страната ", съобщи Александър Сиди.

Вижте още във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР