Не е нормално да караме българските граждани да спазват законите,

...
Не е нормално да караме българските граждани да спазват законите,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Президентът не се разбира и с трите власти, а това е пагубно за държавността

Не е обикновено да караме българските жители да съблюдават законите, а ние да не го вършим. Днес в Народното събрание се мина алената линия. Парламентът не е по-различно място, с цел да не носим маски. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, в предаването "Лице в лице " по БТВ.

Думите ѝ са във връзка реакцията на Валери Жаблянов от Българска социалистическа партия, който се скара на медиите, че демонстрират депутати без маски.

Румен Радев разиска рисковете пред ръководството на страната с управленията на службите за сигурност

„ От ограничения за сигурност бе препоръчано съвещанията да се организират в Зала "Изток ", само че от Българска социалистическа партия отхвърлиха. Не беше от дълго време, когато репресивният уред преглеждаше какви материали се списват. Струва ми се, че ще бъде най-удачно сътрудниците от Българска социалистическа партия да се извинят на цялата журналистическа общественост “, акцентира тя.

Атанасова разяснява и акциите на прокуратурата, „ Всеки е почтен до доказване на противното. В едно правосъдно произвеждане двете страни дават своите доказателства. Съдебните решения не се разясняват, а се извършват, стига да не се знаят авансово, какъвто случай следим сега “, съобщи депутатът от ГЕРБ.

„ Факт е, че в последните няколко години се регистрира висок растеж на делата, свързани с корупция по високите етажи на властта. Смятам, че напъните дават своите резултати. Най-малкото се отстраняват тези хора от високите позиции, които са заемали. Това е политика и на ГЕРБ. Това демонстрира, че политикът носи морална отговорност “, изясни тя.

По мотив следващите остри рецензии, идващи от президентството към изпълнителната власт, Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, съобщи:

„ Недопустимо е това държание към определените народни представители. С държавното управление той е в единоборство. По-притеснително е, че към този момент не си приказва и със правосъдната власт. Президентската институция сподели, че не се схваща и с трите управляващи, а това е пагубно за държавността “, счита тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР