Не е налице неотложност на случая със задържането на Бойко

...
Не е налице неотложност на случая със задържането на Бойко
Коментари Харесай

Гнус: Полицаи ровили из дрехите на детето на Севдалина Арнаудова

Не е налице необходимост на случая със задържането на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова, а е налице осъществени дейности от незапознат орган. Прокуратурата ще изземе материалите от Национална полиция и ще ги даде на следователи. Това съобщи в централата на ГЕРБ юристът на Борисов Менко Менков.



" От дома на Севдалина Арнаудова са конфискувани бележник, на който написа Борисов, рекамни материали и приветствен адрес от Васил Божков за Коледа. Тези движимости не са доказателства за нищо, намират се в Национална полиция и ще желаеме да бъдат върнати. Особено внимание е обърнато върху претърсването на стаята на 8-годишното дете на Арнаудова - разхвърляли са облекла, рисунки ", изясни юристът.

От дома на Арнаудова са конфискувани още 200 $ и към 100 рубли. Тези пари са и от командировки, на които е изпращана по отношение на работата й на пиар. От дома на Владислав Горанов пък са конфискувани пари от консултантската му активност.

" Борисов, Арнаудова и Горанов не са страна на процеса. Подготвили сме тъжби против задържането им. Редът не е спазен – първо е трябвало да се извърши 24-часовото задържане, а по-късно да се образува досъдебно произвеждане ", сподели още адв. Менков.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР