Не е лошо да се помисли за нов самолет за

...
Не е лошо да се помисли за нов самолет за
Коментари Харесай

Ген. Тодор Коджейков: Не е лошо да се помисли за нов самолет

Не е неприятно да се намерения за нов аероплан за държавния Авиоотряд 28. Това сподели шефът му ген. Тодор Коджейков на брифинг след следващия случай с Фалкона, в който бе министър председателят Бойко Борисов към 11 часа през днешния ден.

Ген. Коджейков съобщи, че при кацането на дребния държавен аероплан от Солун с министър-председателя на борда се е изключила инструменталната система за кацане. Това е системата, която улавя сигнала от радара, който води машината за кацане. Шефът на авиоотряда съобщи, че обстановката е била високорискова и " в случай че сте в самолета е много рисково ".

Фалконът е направил втори кръг над летището и е опитал още веднъж да кацне, което е било сполучливо. Шефът на отряд 28 съобщи, че в последните години има 4-5 случая с дребния аероплан на властта с водачи на страната на борда му. Съобщи, че е на 19 години и не е неприятно да се намерения за нова държавна машина. Това предлага персонално той, а не висшите представители на властта.

Той напомни, че в държавния аероплан се возят президентът, министър-председателят и представители на ръководството на страната и че най-важна е сигурността на пасажерите. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР