Не е лесно да станеш и останеш звезда. Музикалната и

...
Не е лесно да станеш и останеш звезда. Музикалната и
Коментари Харесай

Фалирали холивудски звезди

Не е елементарно да станеш и останеш звезда. Музикалната и кино промишленост непрестанно основават и отхвърлят звезди. Арт машината е гъвкава и безкомпромисна система, в която е мъчно да се оцелява. Знаменитостите, които се задържат дълго на върха, заплащат за това с доста изпитание и персонални драми.

Но в този момент желаеме да ви разкажем за тези холивудски звезди, които проблясвайки, не съумяват да блестят дълго. Причините за това са разнообразни, някои от тях не се оправят със свръхизискванията на публиката, фирмите, напрежението, губят надзор върху страстите, финансите и от върха на материалното благоденствие и популярност, потъват и изчезват от небосвода на Холивуд. Ето няколко звезди, които не съумяват да следват непрестанно изменящите се трендове на развлекателния бизнес…

Тони Бракстън , като сполучлива певица и създател на R&B текстове, печели милиони. Но дали тъй като не се е справила с финансите или се е доверила на несъответствуващ човек, внезапно се оказва с задължения в размер на 50 милиона. Близки на някогашната звезда споделили, че причина за разоряването е неконтролируемата й пристрастеност към шопинга.

След сполучлив дебют, няколко съществени шлагера зад тила си, премного пари и популярност, тя стига до банкрут през 1998г. За да си покрие задълженията се постанова да продаде авторските права на част от песните си.

Рапърът Тайга , значим член на „ Young Money Entertainment “, живеел нехаен живот, цялостен с купони, красиви дами, коли и харчене на пари. Той има наследник от Кайли Дженър, сестра на Ким Кардашиан – една от най мечтаните дами измежду хайлайфа в Съединени американски щати. Неосъзнавайки какъв брой е благосклонна ориста към него, той неразумно пропилява всичко и банкрутира.

Миша Бартън е нежно, изтънчено и прелестно момиче, актриса от хитовия сериал „ Ориндж Каунти: Кварталът на богатите “, омагьосала феновете с харизматичния си сексапил. За нея предвидиха славно бъдеще и функции на огромния екран, само че кариерата и като че ли бе урочасана.

Сред медиите за нея се появиха прозвищата „ Анорексичката “ и „ Целулитната Бартън “. Обсъждането на фигурата й доста визира младата актриса, която не намира сили да се оправи с одумването и търси избавление в алкохола.

Това дава нова храна за медиите и те популяризират вест, че е пациентка на психиатрична клиника. Носят се клюки, че майка й, която й е управител, прибира всичките й пари. Адвокатът на изгряващата звезда споделил, че Нула Бартън безскрупулно живее на гърба на щерка си през цялото време на кариерата.

Линдзи  Лоън бе наричана „ Златното момиче на Холивуд “. През положителния си интервал, всичко до което се докоснеше ставаше злато. Линдзи сама разрушава достиженията си и продуценти и медии й обръщат тил.

В шоубизнеса Линдзи попада като дете. Популярният филм „ Капан за родители “ й носи международна популярност. Участва в още сполучливи филми, има изяви и на музикалната сцена. Но блясъкът, в който се къпе бива разрушен от  злоупотреба с алкохол и опиати. След като проваля живота и кариерата си, Лоън се пробва да стъпи на крайници. Лекува се в клиники, само че правосъдните каузи за неприятностите, в които се е забърквала, до момента в който е била несъответстваща, я разоряват. Продуцентите към момента й нямат доверие и я заобикалят.

За музиката на Лил Ким споделят, че има революционна роля в рап промишлеността. Тя със размах добива известност, чупейки стандарти и клишета. Явно този метод не е работил удобно във връзка с финансите, тъй като рап изпълнителката изпада във финансова рецесия.

Наркотиците разрушават и певицата и актриса Кортни Лав . Тя протяга ръка към кокаина, с цел да преодолее обвиняванията за гибелта на брачна половинка си  Кърт Кобейн. Кортни губи милиони долари, пробвайки се да се оправи със среса посредством опиатите, които я трансформират в руина.

Аманда Байнс е актриса с обещаваща кариера . Още в детството си става известна с присъединяване си в комедийни филми. Като тинейджърка прави няколко доста сполучливи кино лентата. Като се има в поради, какъв брой тежък е този интервал в живота на човек, Аманда прави усещане на постоянна и целеустремена персона. Трудът и последващия триумф й носят и финансови резултати. „ Сладките ” й функции я вършат известна и й основават безчет почитатели.

След като доближава положение, за което може единствено да й се завижда, през 2008г. кариерата й потегля надолу. Медиите популяризират вести за Аманда, които я показват в неподходяща светлина – шофиране в нетрезво положение, арест за приложимост на опиати, бягство от място на престъпление, спор с полицията… И сладкото момиче, което всички познават, се трансформира в неприятно. Феновете й са обезпокоени.

Аманда Байнс банкрутира през 2014г. Тя губи положението, което е натрупала през годините и се постанова да бъде издържана от родителите си.

Това са единствено дребна част от историите на звездите. Както знаем от историята, някои даже губят живота си в апогея на славата. Затова е добре да се замислим, дали си коства усилието да бъдеш международно известен…

Славата и парите са фантазия на безчет хора, само че те са нож с две остриета. Трябва да си доста мощна и уравновесена персона, с цел да можеш да понесеш всичкия стрес, одумвания и персонални недостатъци и пристрастености.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР