Не е имало разпространяване на фалшиви новиниПостоянният представител на Русия

...
Не е имало разпространяване на фалшиви новиниПостоянният представител на Русия
Коментари Харесай

Няма руска намеса в евроизборите

Не е имало разпространение на подправени вести

Постоянният представител на Русия в Европейски Съюз Владимир Чижов отхвърли страната му да се е намесвала в изборите за Европейски парламент посредством разпространение на подправени вести.

„ Самата Комисия призна, че не има никакви специфични доказателства за съветска интервенция в европейските избори. И аз не съм изумен, че няма, тъй като няма и такова нещо “, сподели той..

Новината за удвоената интензивност на подправени профили и ботове, идващи от Русия по време на изборите за Европейски парламент, оповестиха в петък еврокомисарите за съюза на сигурността Джулиан Кинг и на правораздаването Вера Йоурова.

За връзките Русия - Съединени американски щати Чижов сподели, че са се влошили през последните две години:

„ Със сигурност връзките ни със Съединените щати през днешния ден са неприятни. Те се утежниха през последните няколко години и тази наклонност продължава. Ние към момента сме отворени за разговор с Вашингтон и чакаме среща сред президентите Тръмп и Путин на срещата на Г-20 в Осака “.

Чижов дефинира контракта за ракетите със междинен и дребен обхват като „ повече мъртъв, в сравнение с жив “. Той напомни, че договорът „ Нов СТАРТ “ за ограничение на стратегическите настъпателни оръжия изтича след 2 години и добави, че в случай че няма съглашение той да бъде удължен, човечеството ще навлезе в по-опасна епоха от историята си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР