Не е имало опит за банков обир в Сливен: ето

...
Не е имало опит за банков обир в Сливен: ето
Коментари Харесай

Не е имало опит за банков обир в Сливен: ето какво се е случило

Не е имало опит за банков грабеж в Сливен: ето какво се е случило.

„ Нямаше грабеж на банка. Човекът очевидно беше несъответстващ. Влезе през офиса на шефа, който се намира там откъм гърба. Разгледа вътре, седна, приказва по един от телефоните неразбираемо с кого. После излезе от същото място, разноски се тук, стигна до тук.
Дойдоха от СОТ-а, приказваха си с него.
Хората нямаше от къде да знаят, че това е въпросния човек. После пристигна полиция и го арестуваха, той е прочут на полицията “.

Така очевидец разяснява пред БНР инцидента, при който 41-годишен мъж проникнал към 19.00 часа в банков клон в Сливен, откакто е разрушил прозорец с камък.

Управителят на банковия клон Даниел Кондев сподели, че с изключение на счупения прозорец други вреди няма.
„ Нищо не е взето. Просто се е правил,
че приказва по телефона. Пил е вода, счупил е шишето, пристигнали са служителите на реда и са го арестували. Не мисля, че е клиент, дори съм сигурен, че не е клиент на банката. Не съответен е бил. Дрогиран ли е, вманиачен ли е, нямам никаква концепция, само че е задържан без някакви вреди от финансова позиция, нито документална. Нищо! “

Задържаният е престъпно проявен. Полицията обяснява претекстовете му да влезе в банката. Работата по случая продължава.
Мъжът, опитал да обере банка в Сливен,
е лежал в пандиза. „ Извършител на действието е 41-годишен мъж от с. Сотиря, общ. Сливен. Той е неведнъж осъждан за разнообразни закононарушения – обири, грабежи, бягство от пандиза. Престъпната му предприемчивост е почнала още като малолетен. Има налагани ефикасни санкции „ отнемане от независимост “ за период от 12, 8 и 3 години “. Това оповестиха от прокуратурата в Сливен.
От прокуратурата обявиха още, че от
събраните по делото доказателства е открито, че мъжът се е придвижил с такси от с. Сотиря до центъра на Сливен, като авансово е взел решение да извърши кражба на пари от банков офис. След като е дошъл в града е забелязал бетоново блокче, с което е строшил стъклената витрина на банката. Носил е със себе си и чукче, което също да употребява, с цел да счупи прозорците.
След като е проникнал в постройката се е
задействала алармата, а в това време дейностите му по претършуване са били видяни от намиращ се наоколо очевидец, който е подал сигнал на телефон 112.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР