Не давайте на децата си пилешко месо, защото то води

...
Не давайте на децата си пилешко месо, защото то води
Коментари Харесай

6-годишни деца се тресат от пубертет заради пилешкото месо

Не давайте на децата си пилешко месо, тъй като то води до извънредно повишение на женския сексуален хормон и до нежелателни промени в организма, поучава Борислава Сапарева. Tя описа по какъв начин щерка ѝ Симона влиза в пубертета още когато е на шест години. Тогава гърдите на дребното момиче се подули и дамата се наложило да потърси ендокринолог, с цел да се убеди, че то няма раково заболяване. Момичето чувствало и болки в коленете.

„ По един-два пъти в седмицата си хапвах пилешко. Беше ми вкусно “, показа Симона. Вместо израстък, лекарите открили нарастване на женския сексуален хормон естрадиол 10 пъти над нормата.

Птицевъдите хранят пилетата с него, с цел да наедряват по-бързо и за 20-30 дни да станат годни за продажба, прецизира началника на Трета гинекологична клиника при Университетска болница „ Майчин дом “ в София проф. Милко Сираков (на снимката) . Според него, в случай че птиците бъдат убити скоро откакто са хранени с хормона, той остава в месото и по този начин се предава на индивида.

В неговата процедура имало и по-куриозни случаи от този на Симона. Случвало се е на деца още в 4-годишна възраст да им порастват гърдите и да им се уголемяват матките. След като девойките стартират да пазят диета и да не ядат пилешко, равнището на женските полови хормони влиза в нормата, прецизира лекарят.

Покойният към този момент птицевъд Благо Джиев приживе доста пъти споделяше, че съвсем всички животновъди употребяват антибиотика кокцидиостатик, тъй като без него птиците може да измрат. Седмица преди птиците да бъдат заколени, обаче – той се стопира и по тази причина нямало заплаха за месото. Той показваше своите опасения, че месото, което се внася, не е подложено на същия надзор, както на българските производители .

„ Това, че хомосексуализмът се разраства като зараза всяка година, е показателно. Някой желае да го приемем като нещо обикновено, като мода. Това е поради храната ”, разясняваше птицевъдът.

Инфо: TV7

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР