Не дължа този пост нито на приятелите си, нито най-вече

...
Не дължа този пост нито на приятелите си, нито най-вече
Коментари Харесай

Ивет Добромирова: Горда съм, че бях оръженосец на Лозан Панов

" Не дължа този пост нито на приятелите си, нито най-много на неприятелите си. Дължа го на истината. Тази ужасна и гадна истина. И на историята. Защото за следващ път, без да желая, бях част от историята и доста, но доста се гордея с това. И в този момент ще видите за какво за тези неща не се приказва след това, а по време. Ще имате опция да извършите разликата ".

Това написа във Facebook Иват добромирова, която стоеше зад подготовката на предизборната акция на кандидат-президента Лозан Панов.

Ето останалата част от ицложението й:

Кандитатирането на Лозан Панов

Когато на 29 септември тази година Лозан ни показа желанието си да се кандидатира като самостоятелен претендент, аз се пробвах да го разубедя. " Не излиза математиката ", му споделих. Няма по какъв начин да преодолееш 600 k (модерно е по този начин да го изписваме, нали) гласа на ГЕРБ. Нито има по какъв начин да преодолееш 58% утвърждение за Радев. И най-после, само че най-много, няма по какъв начин да преодолееш 60% от Демократична България, които биха подкрепили Радев още на първи тур. Помните, това изказване направи самият ген. Атанасов почти към този миг. Оказа се, че в действителност Демократична България имат такова проучване и в действителност това е правилно.

" Дължа го на свободните и демократични хора, които водачите на Демократична България ще оставят без конкуренция. Дължа им го и тъй като по някаква неразбираема за мен причина Демократична България оставиха изцяло непринудено антимафиотския фронт в ръцете на Радев и това по никакъв начин не е Ок. ", сподели Лозан и диалогът завърши.

Демократична България от своя страна и освен на равнище своите водачи, се съобщи като съпротива на Лозан Панов незабавно след първото му изявление, в което той дефинира Радев като " подправен воин ". Тогава против него застанаха и 90% от инициативния му комитет, отпред с всички от " Правосъдие за всеки ".

Фактите

Лозан Панов влезе в акцията с 29% утвърждение от страна на членовете на Демократична България. Социолозите, които ни дадоха тези данни, бяха самите те надълбоко учудени и споделиха, че те могат да бъдат резултат само и единствено от целенасочена акция против него вътре в самото Демократична България.
Лозан Панов имаше безрезервна поддръжка само и единствено от членовете на ДСБ и частично от Зелено придвижване в границите на това, което самоуверено всички назовават " акция ".

Кампанията

" Колеги ", колкото и да късате ризи за това какъв неуспех е акцията на Лозан Панов, в случай че сте експерти, би трябвало да сте видели, че единственият претендент, който организира акция, се споделя Румен Радев. Тази акция започва тогава, когато би трябвало да започва една акция - преди повече от година с вдигнатия пестник и протече по всички правила на една политическа акция.

Като добавка Румен Радев и неговите държавни управления, които сами по себе си бяха част от тази акция, тъй като тя по този начин бе замислена и извършена, се радваха на невиждан медиен комфорт, какъвто не са имали даже Жан Виденов и Иван Костов (и двамата известни с цензурата, която наложиха). Румен Радев нямаше и действителна съпротива.

Безспорен факт е, че акция за месец не се прави за за каквото и да било. Кампания с към 50 000 лева също не се прави. И акция без медии не се прави.

Всички " свободни и демократични " медии работиха срещу Лозан Панов. Просто те бяха част от същинската акция - тази на Радев, която беше съчетана и с акцията на " Продължаваме промяната ". Толкоз по въпроса за медиите у нас, само че той е основен кардинално. И да, няма медии. Има полит.-пропаганда по остарял и чудноват пример.

Реално нито Герджиков, нито Панов са имали опция да проведат акция. Обиколките из страната и тв-студиата не са акция.

В интерес на истината, би трябвало да кажа, че в " акцията " на Лозан Панов не е имало рекламисти. Дори и тези от инициативния му комитет. Рекламистите са виновни само за визиите и частично за слогъна и по тях, виждам, че нямате забележки.

Ако бъдете почтени, би трябвало да признаете, че акцията на Лозан Панов беше акция за отговорно отношение към КОВИД и имунизиране. В страната, в която равнището на имунизиране е като на страна от третия свят, мисля, е ясно за какво Копейкин е преди Лозан Панов. Това от една страна, а от друга - даже и мислещите не означават това като характерно за " акцията " на Лозан, а това изяснява за какво сме там, където сме във връзка с имунизациите и пандемията.

И най-после, само че не последно място - да завърша с това, с което започнах - математиката е такава, каквато беше и преди месец. А 29%-те % утвърждение от Демократична България първоначално, стигнаха до 36% в края.

Лозан Панов организира своя кръстоносен поход на истината, тъй като това е неговият кръст и той си го носи. Аз съм горда, че бях негов оръженосец.
И също по този начин чакам Костов да ми прати теменужка, тъй като " Ивет е отговорна ", стана новото " Костов е отговорен ". Но и това единствено по себе си е мотив за горделивост.

И всичко това надалеч не е всичко, само че оставям въпреки всичко и вие да помислите и анализирате малко, като се опитате да стоите на страната на истината. Ако можете.

И да, към момента сме в ръцете на същото зло. Другарите добре си свършиха работата и този път. Лозан най-малко се опита да осветли това. Вие какво направихте?

Както сподели Лозан: Когато си на страната на истината, плащаш цената на истината. Ние го направихме с чест.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР