Не бих проявил интерес да участват в такъв проект. Считам,

...
Не бих проявил интерес да участват в такъв проект. Считам,
Коментари Харесай

Пеканов: С Петков и Василев визиите ни не съвпадат изцяло


Не бих показал интерес да вземат участие в подобен план. Считам, че най-важното са програмата и политиките за хората. С тези думи вицепремиерът Атанас Пеканов разяснява пред Нова тв новият политически план на бивите към този момент министри Кирил Петков и Асен Василев. Той изясни, че вижданията му за бъдещето на страната не се припокриват напълно с тези на двамата му някогашни сътрудници.

Визиите ни съгласно мен не съответстват на всички места. Моето виждане е, че сега живеем във време на много съществени интервенции в икономическия живот. Т.е. политиките на по-лекия стопански демократизъм на 90-те години, както и единствено антикорупционната изразителност, не са задоволителни, с цел да тръгне страната ни по нов стопански път. В този смисъл може би визиите ни не съответстват, изясни Пеканов. По думите му ограниченията против корупциите са значими, би трябвало да вършим доста повече и в областта на върховенството на закона, само че това не е задоволително, с цел да подсигуряваме, че няма да продължаваме да сме последни в Европа, да имаме ниски заплати и невисок стандарт на живот.

Относно живота на въглищните централи, Пеканов съобщи, че " зеленият преход " се случва, прекъсването на мръсното произвеждане на електрическа енергия ще се случи, само че въпреки това това не би трябвало да става прекомерно бързо.

Пеканов успокои, че въпреки Планът за възсратановяване да не е импортиран, България няма да загуби парите от Брюксел. Той изясни, че има опасения, че няма да осъществим обещанията.

" Доста корав звук срещаме. Те очевидно не схващат, че е много необичайно, в случай че най-бедната страна не получи тези пари, когато най-вече се нуждае от тях ", уточни Пеканов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР