Не беше правилно блокирането на София по празниците. Българската православна

...
Не беше правилно блокирането на София по празниците. Българската православна
Коментари Харесай

Доц. Атанас Мангъров категоричен: Няма да има камиони с трупове

Не беше вярно блокирането на София по празниците. Българската православна черква се държа най-адекватно. Хората трябваше да се поразмешат. Ако продължаваме да лежим скрити и да треперим от боязън, скоро ще се срещнем с други проблеми, които са доста по-сериозни'', това съобщи Това доцент Атанас Мангъров в предаването " Честно казано с Люба Кулезич'', излъчващо се по ТВ Евроком.

''За да се свърши това знамение, 70% от хората би трябвало да се срещнат с вируса. Разликата сред инфектирани и болни е като сред жена, която е правила секс, и жена, която е забременяла. Това са две разнообразни неща ", даде живописен образец доцент Мангъров.

''От 1024 души, инфектирани с ковид, същински болните, които се намират в реанимация, са едвам 37. Починалите са 49.Огромна част, над 90/100 са хората, на които им няма съвсем нищо. Една дребна част е с температура, гърло, общо неразположение - неща, които не се разграничават по нищо от това, което се случва на хората по няколко пъти годишно. Няма да има камиони с трупове ", изрази решителност той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР