Не беше лесен мач. Винаги съм критичен към себе си,

...
Не беше лесен мач. Винаги съм критичен към себе си,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев с убедителна победа и 33-ти успех на ринга

„ Не беше елементарен мач. Винаги съм сериозен към себе си, можеше да го изиграя по-красиво, по-хубаво, по-убедително, можеше да го нокаутирам. Твърдо момче, твърда глава и неуместен жанр, само че аз мисля, че го надиграх по всевъзможни параграфи и безапелационна победа ", показа Кубрат Пулев след успеха си над украинския Хълг в София. 

Кобрата записа 33-ти триумф на професионалния кръг след единомислещо съдийско решение в „ Арена София “. „ Като цяло неуместен вид боксьори, който непрекъснато с главата се вре, което беше въпрос на съдийска преценка, само че съдията какъв брой виждаше, какво виждаше. Имаше и удари под пояса, имаше удари с глава, няма проблем, това е професионалният бокс. За това упражняваме и за това сме издържливи, би трябвало да сме подготвени. Не одобрявах размените, надиграх го отвред, чисто механически го надиграх, тъй като нямах изгода от замени, тъй като всеки един удар в тежка категория може да е решителен. Видяхте, че и аркада ми отвори, не знам какъв брой е огромна. Благодарен съм на Господ, веселя се, че зарадвах всички българи в залата, която беше цялостна. Зарадвах и хората, които са гледали на екраните, тъй че им благодаря за любовта ", сподели Кобрата след мача.

Той бе провокиран от Мануел Чар незабавно след триумфа, като двамата би трябвало да осъществят дуела за регулярната международна купа на Световната боксова асоциация през есента. „ Септември-октомври месец би трябвало да създадем мач за международна купа, който седи, договорите седят, просто го чакаме да се възвърне от травмата, която е направил. Да се надяваме да няма нова, да се надяваме и аз да нямам никакви травми, усещам се здрав, усещам се мощен. С него може да бъде още по-интересен мачът, и за публиката, и за мен ".

Пулев благодари на публиката за бурната поддръжка по време на мача. „ Това е нещо, което никой с нищо не може да купи и това е само и единствено обич, която може да ме направи най-щастливият човек. Организационно се справихме, беше ослепително, добре, че я има тази Арена. Всичко мина съвършено, цялото боксово шоу беше на високо равнище. Предаваше се по целия свят по разнообразни малките екрани “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР