Не беше изненада за нас, че Аркада игра толкова силно.

...
Не беше изненада за нас, че Аркада игра толкова силно.
Коментари Харесай

Камило Плачи: Очаквах друг резултат, след седмица ще играем по-добре

" Не беше изненада за нас, че Аркада игра толкоз мощно. Те имаха мач за Суперкупата на Румъния и беше обикновено да са толкоз добре подредени. Но чаках различен резултат ", разгласи треньорът на Хебър - Камило Плачи, след загубата в първия мач от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. " Тигрите " позволиха изненадващо проваляне с 0:3 (22:25, 19:25, 24:26).

“Видя се на игрището, че този тим е по-напред в подготовката. Ние играхме по този начин както можем, само че съм сигурен, че след една седмица ще се представим по-добре. За реванша ще забележим какво можем да подобрим, с цел да се оправим с техния сервис, тъй като имаме положителни посрещачи. Началото на октомври сме и всичките ни механизми към момента не са проработили. След няколко седмици ще бъдат доста по-добре, и на това приписвам изгубените геймболи в третата част. След една седмица би трябвало да играем по-добре, само че също е значимо какво ще направи и противника ”, добави италианският експерт.

Бившият национал Тодор Алексиев съобщи, че Хебър постоянно играе по-добре във вторите срещи и даде обещание отборът му да се борят до дъно.

„ За мен е ненадейно да загубим по този способи. Изтървахме си нашите шансове. Съперникът игра по-добре и по-организирано от нас и подобен е резултата. Сервисът им не беше толкоз тежък. Вкараха три-четири топки на верните места. Ние постоянно играем много по-добре във вторите си мачове, против който и да е съперник. Така че, отиваме в Румъния и ще се борим до дъно. Отборът ни е добър, само че не демонстрираме потенциала си на момента. Сработката ни липсва още на този стадий “, изясни той.

„ Шансове имаме. Каквито - такива. Ще играем нашия най-хубав волейбол и ще забележим “, сподели още Алексиев.

Двубоят-реванш е в Румъния през идната седмица, като Хебър ще би трябвало да завоюва с 3:0 или 3:1, с цел да се стигне до " златен гейм ", който да дефинира кой отбор продължава напред./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР