Не, аз това държа да ви го кажа. На всяка

...
Не, аз това държа да ви го кажа. На всяка
Коментари Харесай

Да им се отнемат децата!

Не, аз това държа да ви го кажа. На всяка цена. " За " съм деца да бъдат отнемани от родителите им. Насилствено. Идиотите не трябва да имат достъп до възпитанието на деца, даже до своите. Когато порасте детето, когато премине в света на възрастните, ще може да посети идиота, да го прегледа от близко и да се изплаши от мисълта в какво е могъл да трансформира живота му този глупак. Ще ви приказвам единствено за един подобен случай, въпреки че измежду невежото англоезично население по света вероятно има десетки хиляди такива случаи. Трябва да попитам в Тависток за статистика, те ми пращат мейли постоянно. Джоли е на път да унищожи ориста на щерка си. Тази същата кощрамба, дето я гледахме по билбордовете с едни такива съвършени демонски роги, очевидно е умопобъркано творение. Да си играеш с дявола си има цена. Душевното здраве, а може би и телесното си отива окончателно. Но какво е отговорно детето, че се е родило в това „ семейство “?
Затова ви споделям, в случай че имах тази власт, бих учредил интернационална организация, която да лишава децата от такива родители като нея. С наднационални пълномощия. Влизат въоръжените сътрудници в скъпарската къща на Холивуд и прочитат решението – заради това и това, децата ви се лишават. Вие не можете да бъдете родители, вие сте заплаха за живота им, вие ги травмирате, увреждате, унищожавате, разбивате и занапред нататък няма да се докоснете до тях. Децата се докарват в Дома на отец Иван, примерно, и за тях се грижат естествени хора. Това, несъмнено, няма по какъв начин да стане в този свят. И даже не бих му обърнал внимание, луди хора доста. Обаче то ми се натриса пред погледа към този момент втора седмица и е прекомерно зверско, че да го отмина без коментар.
Ако беше някой различен напълно незнаен глупак, медиите нямаше да го разтръбят. Но „ звездите “ са пред обективите непрекъснато и животът им е на показ. Това изказване обаче не е общовалидно. Да сте чували в миналото нещо за персоналния живот на Ал Пачино? Явно Анджелина си е избрала животът ѝ да минава като в „ Шоуто на Труман “, единствената разлика е, че камерата снима с нейно познание. Това е още един сигнал, че тая женица не е добре с нервите. Лошото е, че като „ звезда “ има въздействие върху обществото. И освен че унищожава своето „ семейство “, само че разбърква мозъците и на по-простите, по-слабите, по-непорастналите фенове. И това също е закононарушение на нейната сметка. Няма аз да я осъждам, само че заради нейната известност съм задължен да изрека високо, че не е естествена. Че и аз имам щерка на 13 години. Че тя е още дете. Че децата минават през всевъзможни интервали. Че не може заради капризите на едно 4-годишно дете да вземеш решение да му се направи интервенция за промяна на пола. На това дете са му давали години наред хормонални хапчета – те към този момент са го увредили идиотите.
Жан-Жак Русо през 18 век написа книга за възпитанието. Следват го още доста мислители и философи, стигнали са до всички потребни заключения по какъв начин е обикновено да възпитаваме децата си. Обаче Анджелина не чете дебели книги. Тя кара по методата „ да бъде себе си “, като в нейния пачи мозък този израз е с необикновен статут. Виждали ли сте такива родители по супермаркетите и площадите, които не могат да накарат детето си да млъкне? То се тръшка, въргаля, крещи, реве – обаче е „ себе си “. Не бива да му пречим. Нека си се развива естествено, без никакво принуждение от наша страна. Тия родители не знаят, че това нещо като порасте, ще им отмъсти поради тази липса на граници, за която те носят цялата отговорност. И представете си какво се е случило към този момент на детето на тази ненормална жена и какво още го чака. Ще ви стане гадно. Тъпкали са го с хормони това момиченце. После ще се опитат да му присадят нещо като полови органи. Ще разгласят на висок глас, че интервенцията е предходна сполучливо. Каквото и да значи това. Тези органи изцяло функционални ли ще бъдат и доколко? Какво момченце ще бъде тя въобще? Що за безочливост от наша човешка страна – да се месим в Божиите каузи? Що за безсрамие и проваляне? Няма дъно. Дори дяволът е изумен. Не се е надявал на подобен триумф. Адът е към този момент на земята.
И огромният проблем, същинският проблем е, че тези луди ни ги показват като модел за подражателство. Не, не ни ги показват. Опитват се да ни ги наложат. Бавно и бавно, с агитация те ще си прокарат „ идеалите “, ще ни ги стоварят върху главите. След две десетилетия отзиви като това тук ще бъдат неразрешени със закон.
Автор: Николай Фенерски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР