НДСВ се завръща на политическата сцена. Има силни лица, ще

...
НДСВ се завръща на политическата сцена. Има силни лица, ще
Коментари Харесай

Герджиков: НДСВ се завръща на политическата сцена

Национална движение „Симеон Втори" се завръща на политическата сцена . Има мощни лица, ще бъдат познати лица. Ще им и нови, има искащи и да се записват. Това съобщи проф. Огнян Герджиков по.

Има в ъзвръщане на доверието . Оптимист съм, това може да обърне тренда на политическия живот. Конгрес ще има след два месеца. Ще имаме подготвеност за предварителни избори. Връщаме се в политиката с всичките нужни дейности, акцентира Герджиков.

За Изборния кодекс той напомни, че е сменян 25 пъти, може ли подобен закон да се сменя няколко месеца непрестанно. Не се работи професионално, има неуместни оферти, съобщи Герджиков за сегашните промени в Изборния кодекс. Не се допитват до експертите и едни недоносчета непрестанно вършат промени. Отделете някакви експерти и ги ползвайте, а не да се обръщате към консултантски компании. Трябва да се намерят експерти, които да бъдат в интерес на законодателния развой.

Смятам, че третият мандат може и да успее , добави Герджиков. Важно е да имаме кабинет, който да изкара най-малко до локалните избори, сподели още той, представен от БГНЕС.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР