ндонезия е много специална страна. Индонезийският архипелаг се състои от

...
ндонезия е много специална страна. Индонезийският архипелаг се състои от
Коментари Харесай

Те имат най-сините очи в света заради рядко заболяване

ндонезия е доста специфична страна. Индонезийският архипелаг се състои от над 17 000 острова. Смята се, че това е най-голямата островна страна в света. С толкоз доста острови това е една същинска мултикултурна галактика, където се приказват над 700 разнообразни езика, пишат от.

Малкият остров Бътън разкрива един забавен феномен. Той не е обвързван с природата или размера на мястото, а с цвета на очите на локалните хора. Част от тях страдат от рядко генетично заболяване, наречено Синдром на Ваарденбург.

on Sep 21, 2020 at 6:59pm PDT

Симптомите на това заболяване са разнообразни. То може да провокира разнообразни равнища на глухота, а в тази ситуация на локалното население - ослепителни, електриковосини очи. При някои от хората синдромът визира единствено едното око, което пък води до хетерохромия - положение, при което очите са с два разнообразни цвята.

on Sep 18, 2020 at 12:14am PDT

Корчной Пасарибу, който е геолог и занимание фотограф, родом от индонезийския остров Ява, съумява да улови магнетичните очи на локалните хора и ги споделя в в Инстаграм.

on Oct 4, 2020 at 7:33pm PDT

on Sep 16, 2020 at 9:40pm PDT

Това не е първото племе, което мъжът посещава, само че е може би най-уникалното. Шансовете човек да бъде обиден от този синдром са 1 на 42 000. А възможностите да се съберат няколко такива индивида в едно малко племе са оскъдни.

on Sep 25, 2020 at 6:45am PDT

Фотографът споделя повече за своята фотосесия:

"Познавам ги от 2019 година, само че едвам в този момент отидох да ги фотографирам. Бях доста благополучен да го направя ".

on Sep 26, 2020 at 3:46am PDT

Снимките му се популяризират доста бързо из интернет и провокират благоговение в потребителите по целия свят.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР