започна разговора с думите, че снощи, на фестивала в Жеравна,

...
започна разговора с думите, че снощи, на фестивала в Жеравна,
Коментари Харесай

Валери Симеонов намекна за раздяла с ГЕРБ




стартира диалога с думите, че нощес, на фестивала в Жеравна,, само че не пожела да конкретизира какво тъкмо са говорили.

„ Ще имаме Коалиционен съвет с и считам, че предстоят много съществени промени в връзките ни с ГЕРБ, защото страната не върни в вярна посока. Намираме се в икономическо-политическа рецесия. Ще извадим на масата тежките въпроси пред господин Борисов още през септември, тъй като в последните месеци България получава доста съществени стопански удари. На първо място - положение на българската енергетика. Още не е решен казусът с високите цени на тока, в резултат на борсовите спекулации. За страдание продължава и финансирането на ТЕЦ-Варна на с държавни пари и отстраняването на шефа на НЕК изобщо не е решение “, разяснява Симеонов.

Няма да ви приказвам и за тежкия удар върху българското отглеждане на животни, което нанесе африканската чума.Трети удар върху стопанската система на България е унищоженият туризъм. В момента плажовете ни са един оглозган от мутрите кочан варена царевица”, сподели още той.

Лидерът на НФСБ счита, че кабинетът е изпаднал в тежка политическа рецесия, тъй като Движение за права и свободи през последните месеци са възвърнали позиции, които изгубили тъкмо по времето на.

„ Интересно какъв ще е резултатът на локалните избори от смесените региони, където беше пробил със основаването на мощни организации на ГЕРБ. Тежко и горо на тези хора! “, разяснява Симеонов.

Симеонов бе безапелационен, че не мо да гледат по какъв начин стопанската система на България се срутва в последните шест месеца и не смятада поемат отговорност за грешките на огромния съдружен сътрудник.

„ Очаквайте възобновление на патриотичните сили в България, откакто се освободихме от един тежък камък. Сега ще има нова коалиция и това ще се случи още в околните дни “,
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР