Валери Симеонов и депутатите му внесли законопроект, с който уж

...
Валери Симеонов и депутатите му внесли законопроект, с който уж
Коментари Харесай

Валери спасява хотелите на мутрите по морето и кабеларката си със специален закон!



Валери Симеонов и депутатите му внесли законопроект, с който сякаш щели да избавят туризма по морето. Дали това е по този начин? Нека в този момент забележим какво тъкмо желае да избавя Валери Симонов? Едва ли е нужно да ви припомняме, че българското Черноморие бе превърнато бетонна джунгла през годините, а мутренските похвати и побоища върху туристи, дръзнали да се опълчат против мутрите не са преставали.

Дори кабеларката на Валери постоянно си позволяваше да прави репортажи за побоите на мутрите и бе максимален съперник на презастрояването на Черноморието. Но това бяха времената, когато в кабеларката се изявяваха едни от най-стойностните публицисти в България. Оказва се, че в този момент Валери с парите на бедния българин желае да избавя хотелите на мутрите, които построиха по неведоми пътища.

С парите на данъкоплатците Валери желае да избави и своя бизнес, нещо за което той интензивно мълчи. Кой бизнес ли? Валери е притежател на най-голямата кабелна мрежа за доставка на интернет и ефирен сигнал. Най-тлъстия къс кабелната мрежа получава точно през летния сезон, когато хотелите заплащат съществени такси.

Сиреч спасявайки хотелите на мутрите, Валери избавя и своята кабелна мрежа, за който с изключение на всичко имаше и доста трудове, че е издигната нелегално. Освен всичко Валери упорства да се позволи и строителството след 15 май, т.е. презастрояването да продължи.

Ние питаме, а за какво строителството не продължи, само че в посока на срутване на хотелите на мутрите, някои от които са на самия бряг на морето, по този начин както направиха в Испания преди години. А дали Валери ще обезпечи безвъзмезден интернет и телевизия на хотелите? Както се споделя аман от такива спасители и бранители на България!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР