Епидемията на коронавируса е на практика овладяна. Това заяви китайският

...
Епидемията на коронавируса е на практика овладяна. Това заяви китайският
Коментари Харесай

"На практика епидемията на коронавируса е овладяна!", заяви китайският президент

Епидемията на ковид е на процедура овладяна. Това съобщи китайският президент Си Цзинпин при визитата си в Ухан, предадоха Франс прес и ДПА.

" Налице са първите резултати по стабилизиране на обстановката и превръщане на наклонността в Ухан и Хубей ", сподели Си, представен от китайската осведомителна организация Синхуа.

Китайският водач посети град Ухан, който е епицентърът на епидемията на ковид, на фона на обнадеждаващото известие на здравното министерство, че през последните 24 часа новите случаи на заразяване са единствено 19. Значителното понижаване на броя на новите заразявания е симптом, че фрапантните ограничения, подхванати от китайските управляващи за битка с ковид, дават резултат, отбелязва Франс прес.
Си Цзинпин, носещ хирургическа на маска, дойде тази заран със аероплан в Ухан, с цел да ревизира по какъв начин се извършват ограниченията за преодоляване и предварителна защита на епидемията. Той се срещна с лекари, военни, обществени служащи, служители на реда, доброволци, пациенти и елементарни поданици, отбелязва ТАСС.

Хубей и Ухан са предпочитани и основни места в борбата с разпространяването на ковид. Със съществени старания в битката с ковид бяха реализирани позитивни промени, посочи Си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР