Ексводещата е част от екипа на един от най-известните бутици

...
Ексводещата е част от екипа на един от най-известните бутици
Коментари Харесай

Бившата на Иван Христов стана магазинерка

Ексводещата е част от екипа на един от най-известните бутици за булчински и абитуриентски рокли. Вихра, която в продължение на няколко години се мъчи да се отърси от развода с Иван и измяната на приятелката си Ирина, е решила да загърби тотално предишното и да се посвети на нещо ново и непознато. Водеща, която има щерка от Иван, се включва в екипа на бутика в пика на търсенето на булчински и абитуриентски рокли. Тя не споделя за какво се насочва тъкмо към този отрасъл, само че най-вероятно има нещо прикрито в желаниетой да е по-близо до булки.

Освен с дизайнерски рокли, Вихра се занимавай с астрология. Тя постоянно дава препоръки на приятелки по какъв начин и по кое време тъкмо да подреждат желанията си по този начин, че да им се сбъдват. Вихра не стопира да се саморекламира в мрежата, като стана извънредно дейна в Instagram.

Брюнетката, която издаде и няколко книги на тематика разлъка, очевидно е решила да гради живота си отначало. На помощ се включва и щерка й Ава, която я учи по какъв начин тъкмо да се снима, с цел да наподобява добре в обществените мрежи. Тийнейджърката постоянно ядосва майка си и Вихра се оплаква от нея. Журналистката е безапелационна, че появяването на бръчки по лицето й е директно обвързвано с пубертета на щерка й. Двечките очевидно водят борби у дома и постоянно менят настроението си. Вихра обаче не си поплюва и признава, че с цел да нервира пубертетката, у дома постоянно окупират стаята й. Именно там написа новата си книга, чиято тематика още пази в загадка, разкрива „ България Днес”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР