Депутатът от БСП Кирил Добрев нападна колежката си от ГЕРБ

...
Депутатът от БСП Кирил Добрев нападна колежката си от ГЕРБ
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Предлагам всички снегорини да се съберат в София и да стачкуват срещу БСП

Депутатът от Българска социалистическа партия Кирил Добрев " атакува " колежката си от ГЕРБ Десислава Атанасова във връзка на неин свален пост за почистването на пътищата. Г-жо Атанасова, не питайте кой чисти, а по какъв начин са извършени търговете, обърна се към депутата от ГЕРБ зам.-председателят на социалистите.

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова пусна в неделя пост във фейсбук поради изчезналото снегопочистване и два часа по-късно го смъкна. Това описа на изключителна конференция на " Позитано " 20 зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

" Тежката артилерия на ГЕРБ, дамата хала написа: " Три часа от Благоевград до София! АПИ, кой почиства тая автомагистрала? Искам имена! Писна ми Борисов и ГЕРБ да са отговорни за всичко ", цитира Добрев.

" Трябва да имаш смелостта да задаваш въпроси и смелостта да получаваш отговори за тях ", разяснява той във връзка свалянето на поста.

И уточни, че тези, които строят пътищата, те и ги и почистват.

" Г-жо Атанасова, те са същите, на които дадохте 1 милиард и 300 милиона, с цел да си приберат техниката. Не питайте кой чисти, а питайте по какъв начин са извършени търговете. Защото, в случай че те бяха извършени както би трябвало, и пътищата щяха да са качествени, и почистването нямаше да е на това равнище ", продължи зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Предлагам всички снегорини да се съберат в София и да стачкуват против Българска социалистическа партия, предложи на смешка той. Миналата седмица, на 12 декември, от Камарата на строителите в България организираха протестно шествие. Поводът за демонстрацията бе, че строителните компании се чувствали употребявани от опозицията за политически цели. Разпространявали се недоказани изказвания за корупция в строителството.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР