Бившият свекър на Виктория Румен Максимов коментира пред БТВ, че

...
Бившият свекър на Виктория Румен Максимов коментира пред БТВ, че
Коментари Харесай

Бившият свекър на Виктория Маринова: Дълбоко ме гложди, че Северин Красимиров може да не е бил сам



Бившият свекър на Виктория Румен Максимов разяснява пред БТВ, че са обсъждани два разновидността за превозването на Северин, като единият е бил да бъде доведен тази нощ или да бъде докаран директно преди съвещанието, за задържането му под стража.

Категорично е потвърдено с ДНК проби, че Северин Красимиров е килърът на Вики, сподели свекърът на тв водещата Румен Максимов.

Ще изчакаме резултатите от спомагателните експертизи и проби. Дълбоко ме гложди обаче, че  може да не е бил самичък. Вики беше млад и здрав човек. А е допустимо и натрупвене на огромен брой съвпадения – така наречен мощен удар южна лапа, добави свекърът.

Максимов съобщи, че фамилията на убитата жена желае оптималното наказване и недопускане тежки престъпни нарушители да се възползват от облекчения.

Вики искаше положителното, да дадем път на положителната вест, прикани Румен Максимов. Едва ли бих споделил нещо на Северин в съда, нещо се споделя на човек – той към този момент е престанал да бъде човек, а неовладяно животно.

За дъщеричката на Вики фамилията се старае да й изясни, че мама я няма. Водят съвещания с детски психолог, само че евентуално най-тежкото ще е след година-две. Последното, за което говорихме с Вики, беше, че инспекцията на информацията би трябвало да е минимум от два самостоятелни източници.

Според него напрежението, което се сътвори предходната седмица в ромската махала в Русе, е било ненужно и предложи хората да се концентрират върху правенето на положителни неща, с цел да има все по-малко неприятни вести. Там и сега има жандармерия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР