Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7719 Китайското правителство публикува на

...
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7719 Китайското правителство публикува на
Коментари Харесай

Китай публикува цял ферман, за да обори американските лъжи по свой адрес за COVID-19


Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7719
Китайското правителство публикува на сайта на Външното си министерство документ от 30 страници и над 11 000 думи, чрез който цели да отхвърли всички 24 лъжи и " глупави твърдения " на САЩ, които продължават да настояват, че новият коронавирус е създаден умишлено в лаборатория в Ухан.

,,Както е казал Ейбрахам Линкълн: Можеш да заблуждаваш няколко души през цялото време, можеш да заблуждаваш всички за известно време, но не можеш да заблуждаваш всички през цялото време’’, започва уводът на китайския документ.

В него се споменават и някои медийни информации, че вече е имало регистрирани случаи на коронавирус в САЩ още преди в Китай да избухне епидемията. В текста отново се заявява, че сегашният вирус е напълно естествен и в никакъв случай не е дело на лабораторен експеримент.

Китайски гимназисти ще бъдат наблюдавани за коронавирус с електронни гривни

От Пекин също така опровергаха и твърденията на западната преса, според която властите са се опитали да принудят медиците да запазят мълчание и да не бият тревога за COVID-19, съобщава Ройтерс.

В заключение текстът категорично отхвърля и предложенията, направени от американския президент Доналд Тръмп и американския държавен секретар Майк Помпейо новият коронавирус да бъде назоваван като китайския вирус или вирусът от Ухан.

,,От световната здравна организация ясно посочиха, че вирусът не би следвало да има в името си национлна връзка с държавата, от която тръгва’’, припомня се в документа.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7719  Иран предизвести за заплаха от връщане обратно в битката против ковид Иран предизвести за заплаха от връщане обратно в битката против ковид  Изгубени в превода на COVID-19: Kой болести с ковид жена от село Осина? Изгубени в превода на COVID-19: Kой болести с ковид жена от село Осина?  20 души без маски са санкционирани за седмица в Русенско 20 души без маски са санкционирани за седмица в Русенско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР