НБА наказа за два мача Крис Дън от Юта Джаз

...
НБА наказа за два мача Крис Дън от Юта Джаз
Коментари Харесай

Близо 90 хиляди долара наказание за сбиване в НБА

НБА наказа за два мача Крис Дън от Юта Джаз и за един мач Джабари Смит младши от Хюстън Рокетс, поради сбиването сред тях в съботната среща на двата тима. В особено изказване се споделя, че Дън е осъден тъй като е " почнал спречкване и е нанесъл удар " на Смит, който пък е отхвърлен за един мач поради присъединяване си в случая.

Въз основа на договорите им Дън ще загуби 35 678 $ за отстраняването си за два мача, а Смит - 53 601 $. И двамата играчи бяха изгонени, откакто си нанесоха удари пет секунди след началото на втората четвърт от успеха на Хюстън над Юта със 147:119. До спора се стигна, откакто двамата се сблъскаха и трябваше играчи и длъжностни лица да застанат сред тях. Това обаче не спря сбиването да се разрасне. Нито един от нанесените удари обаче не откри противника. Интересно бе изказването на Дън. Според него двамата са си " разменили няколко думи, няколко бутвания и идващото нещо, което знаете, е, че сме изгонени ".

В Западната Конференция Хюстън е на 11-то място и се пробва да влезе измежду първите 10, с цел да играе предварителни мачове за влизане в плейофите, до момента в който Юта е на 6.5 мача по-назад и съвсем няма късмет за топ 10.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР