Найджъл Фарадж, който беше водещ агитатор за Брекзит, обяви, че

...
Найджъл Фарадж, който беше водещ агитатор за Брекзит, обяви, че
Коментари Харесай

Найджъл Фарадж призна, че Юнкер го нарекъл копеле

Найджъл Фарадж, който беше водещ пропагандатор за Брекзит, разгласи, че ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер си поставил ръката на рамото му и го нарекъл "копеле ", оповестяват английски медии.
Фарадж е направил разкритието по време на протест в поддръжка на Брекзит под наслов "Излизане (от ЕС) значи излизане " в Борнемут.
"Влязох в Европейския парламент, имаше към 100 камери и там ме чакаше Юнкер. Той се приближи, постави ръка на рамото ми и съобщи: копеле. Вероятно поради това им споделих в онази заран, че когато пристигнах тук преди 17 години, аз ви заявих, че ще стартира акция за излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз. И вие ми се изсмяхте. Е, споделих аз, в този момент не се смеете, нали ", разкрил той.
Фарадж прецизирал, че въпросният случай е станал в деня след референдума за Брекзит през 2016 година, по време на спор по тематиката в Европейския парламент.
Бившият водач на Британската партия за самостоятелност също по този начин призовал гласувалите за Брекзит 17,4 млн. гласоподаватели "да се изправят и да се борят още веднъж ", откакто оповестил проекти да "реактивира националната войска ".
Той призовал английския народ освен да се свържат със своите депутати, последователи на Брекзит, само че също по този начин с депутатите, последователи на Брекзит, добавяйки: "Тези депутати ще се нуждаят от вашата поддръжка, откакто са сложени подложени на голям напън. "
Фарадж е споделил на последователите на Брекзит да "притискат " депутатите си да се борят за Брекзит и "да ги накарат да усетят топлината ".
Фарадж бил приветстван с бурни овации, завършвайки речта си по следния метод: "Ние ги бихме един път и в случай че става въпрос за това, другари, ще ги бием още веднъж. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР