Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ ще разтърси

...
Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ ще разтърси
Коментари Харесай

„Луда надпревара“ ще разтърси черноморието със зашеметяващо шоу в Слънчев бряг

Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени коли „ Луда конкуренция “ ще раздруса и морето със зрелищното си шоу на 25-26 август в Слънчев бряг! Всички почиващи по българското черноморие, както и хиляди почитатели на Луда Надпревара от страната и чужбина, ще се стекат в Слънчев бряг, с цел да се насладят на неповторимото по рода си шоу.

Няколко рунда Bottle 1 vs 1, по двама автогладиатори ще излязат един против различен на терена на гладиаторските борби и ще се борят до последната си здрава ламарина. Черешката на тортата ще бъде огромното меле, последният рунд. Там всички класирали се от Bottle 1 vs 1 ще мерят сили за купата „ Последният оживял “.

През нощта екипите от механици на всеки един изнемощял участник от първия ден ще работят крепко, с цел да „ възкресят “ и да върнат на терена своя тим. Плеймейтките, колкото и да наподобяват нежни и красиви, толкоз се оказва и че са щури. Организаторките подсказват, че с изключение на обичайните за автомобилните съревнования мъже на терена, на гладиаторските игри ще излезнат да се борят и дами, и то много красиви. Да забележим дали хубостта ще промени Света и най-много дали купата на Луда Надпревара ще бъде сграбчена от нежния пол. И дано не се не помни, че най-важното нещо е идеята на самото шоу „ Спри експанзията по пътищата, стани един от нас “. В следена среда всички фенове на адреналина могат да покажат шофьорски умения, далновидност, точна преценка, бързи и съответни животоспасяващи реакции в една следена и обезопасена среда.  Само тук, в атрактивното шоу феновете ще видят удар с 20 км. в час и ще се замислят по какъв начин би изглеждал в действителна обстановка при удар със 120 км. в час. За най–малките си почитатели уредниците са подготвили коли на обичаните анимационни герои.

Датата е 25-26 август, 20:00 часа, кръговото на Слънчев бряг и Несебър.

„ Елате и се насладете на неповторима шоу стратегия – удоволствието от вас, ламарините от нас. Очакваме ви!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР