Най-зрелищната игра в Стани богат“ от години насам вече е

...
Най-зрелищната игра в Стани богат“ от години насам вече е
Коментари Харесай

Започна играта за 100 бона на Любо Лазаров в Стани богат

Най-зрелищната игра в „ Стани богат “ от години насам към този момент е реалност. Пенсионерът Любо Лазаров, който ще отвори въпроса за 100 000 лв. в предаването, седна в стола на благосъстоянието и завърши играта си с 30 000 лв., като се чака в петък да отвори и заветният въпрос за шестцифрената сума.

Любомир Лазаров е някогашен публицист. В последните 20 години, преди пенсионирането си, е работил в БНР. Обича опера и британското футболно състезание.

Първият въпрос, който леко затрудни Любо, бе:

„ Кой е най-големият полуостров в света? “

А: Индокитай

B: Иберийски

C: Скандинавски

D: Арабски

Бившият публицист призна, че се колебае и желае да помоли публиката за помощ. Гостите в студиото изрично с над 70% избор показаха отговор „ D ”, който в последна сметка се оказа правилен и сметката на Лазаров към този момент доближи 1000 лева На въпрос номер 8 за 2000 лева който Любо реши да употребява жокер 50:50.

Въпросът за 10 000 лева затрудни Любо, който призна, че изобщо няма визия по кое време тъкмо е живял папа Климент VII. Все отново още веднъж той се опита със познания да отстрани най-малко някой от отговорите. Именно по този начин обаче той реши да рискува с отговор В, който още веднъж се оказа правилен.

Дойде време за въпрос номер 13 за 30 000 лв., на който Лазаров реши, че е време да употребява последния си останал жокер – „ обади се на другар “.

Той избра да се обади на Боян Лазаров – сина му. Той удостовери отговора, който по този начин или другояче Лазаров подозираше.

„ Любо, преди малко написа нова страница в историята на „ Стани богат “. Ти си първият, на който давам чек за такава сума “, призна Билалов и добави „ аз завърших играта, не знам “.

„ Отивам си, чета анонса, ставам и си потеглям. Кредит ще теглим “, сподели Билалов и точно след тези му думи сирената прозвуча.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР