Най-ярките и вокални поддръжници на православните ценности, народните носии, и

...
Най-ярките и вокални поддръжници на православните ценности, народните носии, и
Коментари Харесай

Защо късопишковата сган се радва на Хамас“?

Най-ярките и вокални поддръжници на православните полезности, националните носии, и пишкообразните пилони, ронещи сълзи за заключената мумия на Серафим Соболев и проклинащи всяко нехристиянско, педерастко извращение, внезапно обърнаха палачинката. Трети ден тази сган неистово се празни в гащите и венцехвали борците за независимост с бради до пода от „ Хамас “ и показва цялостно съпричастие към борбата им в името на Аллах.

Не, това не е шизофрения, в действителност е напълно разумно. Войната през днешния ден не е на дронове и ракети, а на полезности и усещания за света. И е напълно естествено оня, който ближе топките на Путин, Медведев, Лавров и Митрофанова, да изпада в телешки екстаз и от касапите Лукашенко, Ким Чен Ун, талибаните, Хамас, Боко Харам и всяка друга клетка безчовечен кръвопийци, сложили си за цел унищожаването на човеката цивилизация.

В никакъв случай не желая да встъпвам в генезиса на Израелско-Палестинския спор, или да настоявам, че ръцете на Бегин, Рабин, Барак, Шарон и Нетаняху са чисти и парфюмирани. Но през днешния ден, в този час, в тази секунда, крещящият факт е, че цивилното население на една демократична страна е подложено на злокобен гнет от тайфа побеснели главорези, които стрелят, взривяват, раздират и режат глави не в името на идеология и политика, не поради вяра и генезис даже, а само, с цел да всяват неустановеност, боязън, суматоха и смут.

Терорът не признава граници, нито материални, нито морални, той няма цвят, народност или място в политическия набор. Адолф Хитлер и Владимир Путин, Осама и Мао, Ленин и Карлос Чакала имат една майка, колкото и години и километри да ги разделят в пространството и времето. Тази ненавистна кърмителница е убийството, разрушението, насилието в най-чудовищните му и изобретателни форми. Следователно нейните деца са чудовища, единствено незадълбочено напомнящи човешка форма, като при някои от гореизброените джуджета и сифилистични уроди даже не се е получило доста безапелационно.

Опасността такива същества да имат поддръжници, въпреки и нефелни и с дребни пишки, в личната ни татковина, напълно не е за подценяване. Истина е, че не всеки селски глупак с радикални възгледи е предстоящ терорист, само че също толкоз правилно е, че всеки терорист е с радикални възгледи. Крайно леви, извънредно десни, етно-националисти, православни фанатици – всички тези елементарни копейки към нас, които през днешния ден ръкопляскат на „ Хамас “, са евентуални бомбаджии и екзекутори.

ДАНС не би трябвало да спи, а да обърне внимание в тези дни на световен боязън и неустановеност върху евентуалните терористи, които отглеждаме по села и паланки с отсъстващо обучение, дезинформация, подправени вести и зле платена агитация. Уж всичко стартира почтено с портрет и шествие на „ Безсмъртния полк “, отвод от имунизация и два шамара за кварталния педераст, само че доста скоро може да ескалира в огромен спор.

Не настоявам, че всеки злощастник, мастурбиращ предостатъчно пред облиците на Путин и Ким, е евентуален всеобщ палач, само че си коства да имаме едно на разум. Точно от такива неуки и зомбясали примитиви набира членската си маса „ Хамас “, а и ние имаме богат терористичен опит. Питайте мършата на баба Цола за „ Света Неделя “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР