Най-вероятно сте забелязали, че моделът на правене на политика, на

...
Най-вероятно сте забелязали, че моделът на правене на политика, на
Коментари Харесай

Карадайъ видя партия, която продължава да сее омраза, раздор и агресия, но не каза коя

Най-вероятно сте забелязали, че моделът на правене на политика, на който сме очевидци 11 година - ненавист, разделяне, опълчване и експанзия, сега продължава от една парламентарна група, само че би трябвало да бъде изменен. Това сподели след срещата с президента Румен Радев водачът на Държавно стопанско предприятие Мустафа Карадайъ , само че отхвърли да назове коя група има поради.
Той прикани да възстановят демокрацията и да стартира рестарт на държавността.
Карадайъ повтори, че Движение за права и свободи няма да поддържа държавно управление на ГЕРБ и Българска социалистическа партия, само че би подкрепила държавно управление на новите партии с ясна стратегия, цели и периоди. 
Попитан за коментар на думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че " Да, България " и Движение за права и свободи са на плажа " Росенец ", където са така наречен сараи на Ахмед Доган , Мустафа Карадайъ сподели: " Прекият участник в тези акции беше Борисов и други негови реализатори и това се вижда от фрагментите и техните дейности. Техните координирани дейности с " Да, България " да не ги трансферират на Движение за права и свободи. "  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР