Най-вероятно ракетите са дошли от Украйна. Може да е грешка

...
Най-вероятно ракетите са дошли от Украйна. Може да е грешка
Коментари Харесай

Посланикът на Полша: Никой не изстрелва скъпи ракети за един хамбар, вероятно е грешка

Най-вероятно ракетите са пристигнали от Украйна. Може да е неточност на човек или на техника. Не се знае за какво, само че никой не изстрелва скъпа ракета за един хамбар. Това разяснява посланикът на Полша у нас Мачей Шимански пред БТВ.

Лвов е на 50 км от Варшава. В Полша постоянно се чуваха ракетни удари по Украйна, акцентира той. Според него, в случай че нямаше съветски ракети във въздушното пространство на Украйна, Киев нямаше да изстрелва противовъздушни ракети и те да падат в територията на Полша.

Полша постоянно е била напред с предложенията за наказания. В началото изглеждаше, че няма да е допустимо да се приложат, само че Русия сподели, че те са нужни, продължи той.

А запитан по какъв начин се пази Полша, той отговори по този начин: Имаме остарели системи, създадени в Русия, само че осъвременени. Сега започнахме и да инсталираме „ Пейтриът ”.

Полша остава в бойна подготвеност. Остава по този начин, до момента в който обстановката го изисква. Поляците не се тормозят. Полша не се приготвя за война, безапелационен бе той.

В Полша се купува военна техника като самолети и танкове и по тази причина се отделя към 3% от Брутният вътрешен продукт на страната, стана ясно от думите му.

Не се притесняваме от бежанска рецесия, само че се приготвяме. Знаем, че когато идва зима, а нямаш електричество и вода, би трябвало да намериш по какъв начин да преживееш – украинците знаят, че в Полша постоянно ще ги приемем. Никой не знае към този момент какъв брой бежанци има в страната, сподели полският дипломат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР