Най-вероятно д-р Мирослав Ненков ще поеме освободения пост на министър

...
Най-вероятно д-р Мирослав Ненков ще поеме освободения пост на министър
Коментари Харесай

ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ: Молели зам.-министъра Мирослав Ненков да става министър! Битката - апетитната ВМА: агент Иван се натискал да наблъска свой човек за шеф!

Най-вероятно доктор Мирослав Ненков ще поеме освободения пост на министър и ще оглави здравното министерство откакто актуалният здравен министър подаде оставка.Това оповестява вестник 24 часа, информиран от свои източници.

Очевидно властта си приготвя добре почвата. Ненаялият се с власт шишко Каракачанов желае да си постави негов човек на поста, с което да продължи веригата на некадърността и компрометираните фрагменти, които не престават да се въртят в политиката и да са комфортни на ръководещите.

Второ евентуално име, което се спряга за поста е това на доктор Даниела Дариткова, актуалната шефка на здравната комисия.

Друг въпрос, който мощно вълнува средите на медиците е кой ща оглави Военномедицинска академия след оставката на проф.Николай Овчаров. Настоящият шеф на болничното заведение доктор Мутафчийски се приема за човек от екипа на проф.Петров и 8-ми месец към този момент не се назначава като титуляр. Предложението би трябвало да пристигна от вицепремиера и боен министър Красимир Каракачанов.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР