Най-великият жокей в света на състезания по скок даде на

...
Най-великият жокей в света на състезания по скок даде на
Коментари Харесай

Grand National 2024: Как да спечелим изложбата на Aintree според двукратния победител Руби Уолш

Най-великият жокей в света на надпревари по скок даде на Mirror вътрешна информация по какъв начин да завоюва Grand National.

Двукратният победител в Grand National Руби Уолш, 44, описа по какъв начин дължи триумфа си на татко си Тед, който го накара да гледа безчет повторения на надпреварата, преди да се качи на седлото.

Размишлявайки за първото си победа през 2000 година с Papillon и още веднъж през 2005 година с Hedgehunter, Руби разкри, че трикът му е да откри свободно пространство. Той сподели: „ Винаги се нареждах там, където болшинството не беше. Ако 22 се събраха от вътрешната страна, аз се отдалечих от тях, тъй като пространството ви оказва помощ да спечелите Grand National. “

Сега главните му препоръки за бегачите са да си дадете място; не се забивайте на вътрешния път и не карайте прекомерно бързо прекомерно рано. В блестяща кариера, Руби е спечелил повече от 2500 спечелили, в това число 59 в Челтнъм. Сега той работи като наставник дружно с други именити жокеи сър AP Маккой, Мик Фицджералд и Бари Джерати.

Тех...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР